Vesti > Srbija

BAJKA kraj Čačka: HILJADE lampica za novogodišnju EUFORIJU

Zajedno učestvujemo u kićenju dvorišta i stariji i deca, sa željom da dočaramo praznični duh, kaže Snežana Didanović

Izvor: K1info/RINA

25/12/2022 > 10:54

podeli vest:

BAJKA kraj Čačka: HILJADE lampica za novogodišnju EUFORIJU
Foto: RINA


Novogodišnja euforija uveliko je krenula u domovima širom naše zemlje, pa oni koji imaju malu decu posebno su kreativni kako bi im za predstojeće praznike priredili pravu bajku. Snežana Didanović iz čačanskog sela Mršinci godinama unazad sa posebnom radošću ukrašava svoje dvorište, kako bi najmlađi članovi porodice mogli da uživaju, a ovog puta čarolija kao iz bajke sada je i u njihovom dvorištu.

- Iako kao i svi u današnje vreme imamo dosta obaveza trudimo se da im svake godine približimo novogodišnje praznike, da oni pre svega budu srećni. Imamo četvoro dece različitog uzrasta u dvorištu i svi mnogo vole da se slikaju pored ove dekoracije, a ovi mali istinski uživaju u praznicima i znaju da kada okitimo dvorište da tada dolazi Nova godina, a samim tim i raspust od vrtića i škole - rekla je za RINU Snežana Didanović.

Кoliko god da smo u obavezama praznične radosti tu su kako bi okupile porodicu koja upravo ovako zajedno kao Didanovići stvara lepšu atmosferu za predstojeću, ali i sve naredne godine.

- Ima nas puno u dvorištu i svi zajedno učestvujemo, najmlađi najviše pomažu, oni uvek imaju neke svoje ideje. Nadam se da će i oni sutra sa svojim decom nastaviti tu tradiciju, kititi svojoj deci i truditi se da im dočaraju taj praznični duh kao što mi to sada radimo - rekla je Didanovićeva.

Novogodišnjim praznicima najviše se uvek raduju deca, pa su se tako i najmlađi članovi porodice Didanović priključili da pomognu kako bi dvorište blistalo od više stotina različitih lampica.

- Volim kada kitimo dvorište, to radim sa svojim roditeljima i sestrom, volim novogodišnje praznike i raspust i mislim da smo ove godine okitili dvorište lepše nego ranijih godina, najviše mi se dopada kako je okićen most - rekao je Luka Didanović.

 

Ostavite komentar