Vesti > Region

DIPLOMATSKI SKANDAL U PODGORICI: Bugarski predsednik napustio zgradu vlade zbog premijera Spajića?!

Sastanak je bio planiran za 17 sati

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

17/06/2024 > 21:35

podeli vest:

DIPLOMATSKI SKANDAL U PODGORICI: Bugarski predsednik napustio zgradu vlade zbog premijera Spajića?!
Foto: Tanjug/Vlada Crne Gore/Saša Matić


Premijer Crne Gore Milojko Spajić zakasnio je na sastanak sa bugarskim predsednikom Rumenom Radevim u Podgorici nakon čega je cela delegacija Bugarske napustila zgradu vlade!

Sastanak je bio planiran za 17 sati, bugarski predsednik, koji se nalazi u službenoj poseti Crnoj Gori, došao je na vreme, ali je nakon četiri minuta čekanja napustio zgradu vlade u Podgorici.

- Sa ambasadom Bugarske dogovoreno je da se sastanak održi u prijemnom salonu u zgradi vlade u 17 sati pošto je predsednik Vlade Milojko Spajić imao veliku želju da se, uprkos zgusnutoj agendi, sastane sa predsednikom Radevim. Prethodni sastanak predsednika vlade sa najvećom turističkom kompanijom TUI trajao je tri minuta duže od planiranog, a delegacija predsednika Bugarske posle četiri minuta čekanja napustila je zgradu vlade - rečeno je Vijestima" iz vlade.

Iz vlade je dodatno pojašnjeno da je sastanak trebalo da se održi u istom salonu gde je bio sastanak sa predstavnicima nemačke kompanije i da je Spajić zakasnio jer je trebalo da se prostor pripremi za novi sastanak.

Rumen Radev se inače danas sastao u Cetinju sa predsednikom Crne Gore Jakovom Milatovićem i potom u Podgorici sa predsednikom parlamenta Andrijom Mandićem.

Ostavite komentar