Vesti > Region

OŠTAR ODGOVOR DODIKOVOG SINA crnogorskom premijeru: Dobio je AMNEZIJU!

Nakon što je Spajić tvrdio da je Dan Republike Srpske neustavni praznik, Igor Dodik objasnio je kako se Spajić divio svemu tome

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

19/02/2024 > 14:39

podeli vest:

OŠTAR ODGOVOR DODIKOVOG SINA crnogorskom premijeru: Dobio je AMNEZIJU!
Foto: Youtube PrintScreen/BN tv


Igor Dodik, sin predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, odgovorio je crnogorskom premijeru Milojku Spajiću na tvrdnju da je Dan Republike Srpske neustavni praznik.

Igor Dodik je na društvenoj mreži Iks napisao da je sa Spajićem imao jako korektan odnos i da mu je pomogao da, kako kaže, "digne stranačku infrastrukturu u Crnoj Gori".

- Dolazio je u Banjaluku da podrzi Dan Republike Srpske i divio se kako se borimo sa svim, nakon Eskobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan - napisao je Igor Dodik.

Spajić je u petak boravio u Briselu, gde je u Centru za evropsku politiku (EPC) imao brifing na temu:

- Nova vlada, novi izgledi? Oživljavanje nastojanja Crne Gore za pristupanje EU.

Jedno od pitanja prisutnih bilo je i odlazak šefa Kabineta predsednika Skupštine, kao i funkcionera Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije na neustavni Dan Republike Srpske (9. januar).

Kako su prenele podgoričke Vijesti, muškarac koji je postavio pitanje je konstatovao da je "proslava neustavnog praznika u suprotnosti sa evropskim vrednostima i vladavinom prava, sa čime se Spajić saglasio".

- Nema dileme da želimo poštovati teritorijalni integritet Bosne i Hercegovine. Ne želimo da ugrozimo našeg divnog suseda, sa kojim imamo sjajne odnose... - naveo je, između ostalog, Spajić.

Ostavite komentar