Vesti > Region

Zerina u Beogradu prošla PAKAO, pa poslala POTRESNU PORUKU! Rešila da podeli slike ZLOSTAVLJANJA i sve obelodani

Devojka iz Tuzle prošla je stravično nasilje od strane svog dečka, a sada je te događaje do detalja opisala

Izvor: K1info/ATVbl.rs

Autor: Kristina Jokić

15/02/2024 > 11:57

podeli vest:

Zerina u Beogradu prošla PAKAO, pa poslala POTRESNU PORUKU! Rešila da podeli slike ZLOSTAVLJANJA i sve obelodani
Foto: Printscreen Facebook


Jedna devojka iz Tuzle Zerina Hadžiomeragić je na svom Fejsbuk profilu objavila status u kojem je navela da je žrtva brutalnog zlostavljanja. Ona je objavila i fotografije za koje navodi da dokazuju njene tvrdnje, ali je post ubrzo uklonjen.

Kako bismo dočarali emociju koju je htela da prenese, njen potresan status ćemo preneti u celosti:

- Jako mi je teško da pričam o ovome i svaki put sam ćutala zato što me je bilo stid, jer sam se svaki put vraćala u ovaj odnos. Ni dan danas ne bih progovorila o ovome da nisam primorana, blaćenje moga imena, vređanje časti i pričanje neistina su razlog mog oglašavanja - objasnila je ona, pa nastavila:

Foto: Printscreen Facebook

 

- Žrtva sam psihičkog i fizičkog zlostavljanja već godinama u vezi koja je bila izrazito toksična i nezdrava. Granice su se svaki put sve više i više pomerale. Pretnje, ucene, uznemiravanja i udarci su samo neki od elemenata ove veze. Zadnji događaj se desio u Beogradu, gde je osoba Ademir Peleš naneo teške telesne povrede, slomljen nos. Nakon toga me je ostavio na ulici Beograda krvavu i svojim vozilom se vratio u BiH a ja sam ostala narednih 10 sati u urgentnom centru, potom se vratila taksijem, jer nisam htela da svoju porodicu uznemirim a prijatelja me je bilo stid.

Zerina je objasnila da je potražila stručnu pomoć.

- Pre 2 sedmice sam operisala nos, morala sam jer je bio potpuno slomljen. Dosta puta sam se javljala stručnim licima i išla na seanse jer jednostavno nisam mogla da izađem iz ovog odnosa u kome su se problemi rešavali udarcima, psovkama i uvredama. Nakon ovog incidenta sam ponovo potražila i stručnu pomoć.

Ona je poslala snažnu poruku podrške svim ženama. Rekla je i da će priložiti još jedan dokaz - svoj psihijatrijski nalaz.

- Dodaću da je i prošle godine na moru izvršio fizičko nasilje prema meni, policija je intervenisala, osuđen je i tad bio. Dosta devojaka se nosi sa ovim užasnim problemom i ne mogu da se izvuku iz začaranog kruga. Saosećam i znam kako je. Potrebna je sva podrška sveta. Danas kad svedočimo užasnim događajima, molim vas da razmislite kome dajete vetar u leđa i podršku a kome upućujete negativne komentare. Dodatno ću objaviti i svoj psihijatrijski nalaz jer sam ga izgubila, čekam da mi pošalji novi - napisala je na svom Fejsbuku, prenosi "Radiosarajevo".

Ostavite komentar