Vesti > Region

Pronađen bahati vozač koji je AUTOM UDARIO ŽENU na Starom aerodromu U PODGORICI

Čeka se odluka tužioca posle saslušanja mladića i objava na mrežama

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

19/01/2024 > 08:26

podeli vest:

Pronađen bahati vozač koji je AUTOM UDARIO ŽENU na Starom aerodromu U PODGORICI
Foto: X Printscreen/KonteZanovic


U podgoričkom naselju Stari aerodrom u sredu oko 13 časova dogodila se saobraćajna nezgoda, koja nije prijavljena Odeljenju bezbednosti Podgorica

Podgorička policija je utvrdila da je N.Ć. (21) iz Podgorice izazvao u sredu nesreću u tom gradu. On je dao izjavu u prostorijama Centra bezbednosti Podgorica, a nadležni tužilac će se naknadno izjasniti o eventualnoj pravnoj kvalifikaciji dela, saopštili su iz Uprave policije portalu Dan.

U medicinske ustanove nije se javila osoba koja bi tražila ukazivanje lekarske pomoći usled povreda zadobijenih tog dana.

 

 

- Nakon što je objavljen video snimak na društvenim mrežama i u pojedinim medijima, operativnim aktivnostima službenika saobraćajne policije, kao i uvidom u evidencije registracije vozila, došlo se do saznanja ko je vlasnik vozila, a nakon toga do podataka, da je u vrieme saobraćajne nezgode, vozilom upravljao N.Ć. (21) iz Podgorice - kazali su iz Uprave policije.

On je pronađen i priveden u službene prostorije Odelenja bezbednosti Podgorica gde su od njega prikupljena obaveštenja u svojstvu građanina.

 

Ostavite komentar