Vesti > Region

Srpkinja IZBOLA PARTNERA u Hrvatskoj: Muškarac sa TEŠKIM POVREDAMA prevezen u bolnicu

Kako se pretpostavlja, fizičkom obračunu prethodila je svađa

Izvor: K1info/telegraf.rs

14/05/2023 > 14:17

podeli vest:

Srpkinja IZBOLA PARTNERA u Hrvatskoj: Muškarac sa TEŠKIM POVREDAMA prevezen u bolnicu
Foto: Pexels.com


Državljanka Srbije (49) osumnjičena je da je nožem izbola svog emotivnog partnera (47) u subotu oko 20 sati u Velikoj Gorici u Hrvatskoj, verovatno u samoodbrani.

Kako navodi hrvatski Jutarnji list, Srpkinja i njen partner su se žestoko posvađali u njihovoj kući.

Verbalni sukob je na kraju rezultirao fizičkim obračunom u kojem je, pretpostavlja se u samoodbrani, žena posegnula za nožem kojim je muškarca ubola. Odmah je na mestu događaja uz policiju pristigla i Hitna pomoć koja je muškarca odvezla u KBC Zagreb, gde su mu utvrđene teške telesne povrede zbog kojih je hospitalizovan - navode hrvatski mediji.

Kako dodaju, u istoj bolnici je, međutim, i osumnjičena žena, kojoj je pružena lekarska pomoć, a nakon otpuštanja s bolničkog lečenja nju će preuzeti policija, kako bi se nad njom sprovelo kriminalističko istraživanje, te utvrdile sve okolnosti ovog obračuna.

Hoće li to policija tretirati kao pokušaj ubistva ili kao blaže krivično delo poput nanošenja teške telesne povrede, zavisi će i od prikupljenih dokaza, medicinske dokumentacije, odnosno načinu zadavanja povreda i jesu li ugroženi bili njegovi vitalni organi - dodaje se.

 

Ostavite komentar