Vesti > Region

CRNA GORA, kako je vidi Medojević: CIRKUS od DRŽAVE, cirkus od VLADE, cirkus od PREDSEDNIKA

Zbog procene policije da bi Milatović mogao da bude ugrožen na Cetinju, inauguracija predsednika biće obavljena u Podgorici

Izvor: K1info/novosti.rs

15/04/2023 > 20:33

podeli vest:

CRNA GORA, kako je vidi Medojević: CIRKUS od DRŽAVE, cirkus od VLADE, cirkus od PREDSEDNIKA
Foto: Youtube PrintScreen/Jutarnji Program TV Happy


Lider Pokreta za promene, Nebojša Medojević, postao je čuven po svojim "neobičnim" objavama na Twitter nalogu. Pa posle one: "Završi se njegova epoha zla... Neka nam je sa srećom, za ostalo neka nam je Bog u pomoć", došla je na red i "cirkus država".

Naime, on je napisao da je u sektoru bezbednosti redovno haotično.

Lider PZP-a se osvrnuo na to da će se inauguracija novog predsednika države Jakova Milatovića održati u Skupštini u Podgorici, jer je Milatović ugoržen od ekstremista na Cetinju.

Član DF-a je zbog toga kazao da su umesto ozbiljnih institucija u Crnoj Gori "cirkus od države, cirkus od vlade i cirkus od predsednika".

- Stanje u sektoru bezbjednosti redovno haotično! Abazović: Stanje u bezbednosnom sektoru redovno. Adžić: Ne smemo organizovati inauguraciju predsednika države na Cetinju! Cirkus od države! Cirkus od vlade! Cirkus od predsednika! - napisao je Nebojša Medojević iznad objave Borbe pod naslovom: "Bježe za Podgoricu: Država nemoćna da obezbijedi inauguraciju Jakova Milatovića na Cetinju".

Inače, tradicija da šef države polaže zakletvu u prestonici, čime stupa na dužnost, ove godine bi se time promenila zbog procene policije da bi Milatović mogao da bude ugrožen na Cetinju.

On je između dva kruga predsedničkih izbora dobio privremeno policijsko obezbeđenje, koje je tražio Pokret Evropa sad, zbog bojazni da je fizički ugrožen.

Kada bude preuzeo predsedničko mesto, on automatski postaje zaštićena ličnost.

 

 

 

Ostavite komentar