Vesti > Politika

NESTOROVIĆ odgovorio ŠAPIĆU na JAVNI POZIV: Evo šta su poručili iz pokreta "MI - GLAS IZ NARODA"

Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

23/01/2024 > 13:14

podeli vest:

NESTOROVIĆ odgovorio ŠAPIĆU na JAVNI POZIV: Evo šta su poručili iz pokreta "MI - GLAS IZ NARODA"
Foto: ATA Images/Tanjug/Miloš Milivojević


Pokret "Mi-Glas iz naroda" ponovio je danas svoj stav da ne podržava ulazak u koaliciju u beogradsku Skupštinu ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom liste Srbija protiv nasilja i NADA.  

Oni su to saopštili na svom X nalogu, povodom javnog poziva potpredsednika SNS i kandidata za gradonačelnika Beograda Aleksandra Šapića na razgovore o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

- "Mi - Glas iz naroda" ovom prilikom javno ponavljamo svoj stav da ne podržavamo koaliciju ni sa koalicijom SNS-SPS, ni sa potencijalnom koalicijom Srbija protiv nasilja i NADA. Zainteresovani smo da preuzmemo potpunu odgovornost u vlasti, bez pravljenja kompromisa sa dosadašnjim načinom vladanja svih post-petooktobarskih vlasti, a to sa naših 6 mandata nije ni realno, niti bi bilo fer za očekivati - napisali su na svom nalogu na društvenoj mreži X (bivši Twitter). 

Prema njihovim rečima, ako ne bude formirana nova gradska većina mimo njih i ako budu raspisani novi izbori, oni smatraju da će, sada već kao parlamentarna lista, imati bolju priliku da predstave svoj plan i program za upravljanje Beogradom, što će dati glasačima jasniji izbor od onog koji su imali na prethodnim izborima.

Potpredsednik Srpske napredne stranke i kandidat za gradonačelnika liste "Aleksandar Vučić - Beograd ne sme da stane",  Aleksandar Šapić saopštio je da upućuje javni poziv svim nosiocima mandata u Skupštini grada Beograda, a pre svega listi "Mi - Glas iz naroda, Aleksandar Jerković", da ukoliko žele, razgovaraju o potencijalnoj saradnji i planovima za razvoj Beograda u naredne četiri godine.

 

Ostavite komentar

Beba

Nestorovic u ostali ispadose prave bitange

23.01.2024 13:42
Beba

Pre svega su ispali losi ljudi, politicari.Jednistavbo ne razumeju svoju ulogu

23.01.2024 15:42
Sneza

Nestorovuc u ostali ispadose prave bitange.Sta li zamisljaju?

24.01.2024 00:55