Vesti > Politika

KOMENTAR KOJI SVI ČEKAJU! Nestorović: ŠTETU na Gradskoj skupštini da plate oni koji su je UNIŠTAVALI

Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" kaže da je ironično da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilnim metodama.

Izvor: K1info/Tanjug

Autor: Mina Duduković

25/12/2023 > 08:53

podeli vest:

KOMENTAR KOJI SVI ČEKAJU! Nestorović: ŠTETU na Gradskoj skupštini da plate oni koji su je UNIŠTAVALI
Foto: ATA Images


Nosilac liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović objavio je na društvenoj mreži X da štetu na Gradskoj skupštini treba da plate oni koji su je uništavali. 

Kako je izjavio ranije, sinoćnje demonstracije opozicije u Beogradu "pokušaj Majdana iz 2000. godine" i ocenio da će nasilje danas eskalirati. 

On je za Novosti sinoć rekao da je reč o istom scenariju kao za Majdan 2000. godine i da su nasilni pokušaji ulaska demonstranata u Skupštinu grada "generalna proba". 

- Šta može da se kaže ovo? Šta sam rekao juče - Majdan. Eto to pokušavaju. Videli ste da ove studentske organizacije imaju zastavu sa pesnicom, a šta je to - Soroševa antifa. Mislim da je ovo generalna proba večeras i da će sutra eskalirati - rekao je Nestorović. 

Istakao je da je ironično da se lista koja se zove "Srbija protiv nasilja" služi nasilnim metodama. 

Videli ste i sami da razbijaju vrata na skupštini, kaže Nestorović i dodaje da ovo izgleda kao scenario iz 2000. godine. 

- Sutra ćemo se i mi sastati i razgovarati na ovu temu, ali što se ovog izolovanog slučaja tiče, mislim da će eskalirati, jer ako sada ne odustanu, onda gube njihov smisao i mogu da idu u političku penziju - rekao je Nestorović.
 

Ostavite komentar