Vesti > Politika

Jevtić sa KOMANDANTOM Kfora Vakom o BEZBEDNOSNOJ situaciji na Kosmetu: Sigurnost i MIR potrebni su svim građanima

Na sastanku je dogovoreno da se i ubuduće nastavi sa različitim vidovima saradnje, u granicama misije

Izvor: K1info/Tanjug

07/11/2023 > 16:28

podeli vest:

Jevtić sa KOMANDANTOM Kfora Vakom o BEZBEDNOSNOJ situaciji na Kosmetu: Sigurnost i MIR potrebni su svim građanima
Foto: PrintScreen/Kosovo Online


Novi komandant KFOR-a regionalne komande - zapad, italijanski komandant Gabrijel Vaka posetio je danas opštinu Štrpce i tom prilikom sa gradonačelnikom opštine Daliborom Jevtićem razgovarao o bezbednosnoj situaciji.

Jevtić je tom prilikom ukazao na uticaj političkih procesa na bezbednost srpskih sugrađana u opštini Štrpce, i posebno stavio akcenat na aktuelna politička dešavanja u smislu onoga što ima uticaj na funkcionisanje jedne lokalne samouprave, objavljeno je na Fejsbuk stranici opštine Štrpce.

Na sastanku je dogovoreno da se i ubuduće nastavi sa različitim vidovima saradnje, u granicama njihove misije, i da se na osnovu toga održavaju kontakti i sastanci, a Jevtić je istakao podatke o svemu onome što se dešavalo ove i predhodnih godina.

"Podsedio sam na to šta se desilo 6. januara kada su upucani Stefan i Miloš, i sramne odluke da se počinioc pusti na slobodu. A to je loš primer onoga što treba ovde da se izgradi a to je bezbednost i sigurnost pre svega za sve građane", rekao je Jevtić, navodi se u objavi.

 

Ostavite komentar