Vesti > Hronika

Policija ODVELA ZORANA iz kuće u Borči, njegova devojka vrištala: HTELI STE RIJALITI, ETO VAM RIJALITI

Zoran Marjanović uhapšen je u 14 sati u porodičnom domu u Kosovopoljskoj ulici u Borči

Autor: K1/Blic

22/07/2022 > 14:46

podeli vest:

Policija ODVELA ZORANA iz kuće u Borči, njegova devojka vrištala: HTELI STE RIJALITI, ETO VAM RIJALITI
Foto: Tanjug/Sava Radovanović


Po Marjanovića, koji je danas osuđen na 40 godina robije zbog ubistva supruge, pevačice Jelene Marjanović, stigle su dve interventne jedinice sa desetak specijalaca.

Podsetimo, Marjanović, koji je danas prvostepenom presudom osuđen na 40 godina zatvora za ubistvo supruge Jelene Marjanović, uhapšen je u svom domu u Borči, u koji se vratio nakon izricanja presude.

Iako se očekivalo da će Marjanovića policija pravo iz Palate pravde sprovesti u pritvor, on je prvo napustio zgradu suda, otišao do obližnjeg kafića, a potom i u Borču, dok nije stigao nalog suda za hapšenje.

U kući je proveo nešto više od sat vremena, a potom je stigla policija koja ga je odvela. Oni su ušli u kuću u Borči i nekoliko minuta kasnije ga izveli sa lisicama na rukama.

Zoranova dugogodišnja devojka, Zorica Mitrović je vikala:

- Ne ulazi u vučju jabinu bez advokata!

Ona je dobacila Zoranu da se "drži", na šta je on ukućanima uzvratio: "Držite se ljudi".

Zorica se potom obratila okupljenim novinarima rečima: "Hoćete rijaliti, evo vam!"

Ranije danas, viši javni tužilac u Beogradu Nenad Stefanović izjavio je da je potpunosti  zadovoljan prvostepenom presudom kojom je okrivljeni Zoran Marjanović danas osuđen na maksimalnu kaznu.

Sud je u potpunosti usvojio predloge tužilaštva i pravilno cenio sve dokaze tužilaštva, tako da sam u potpunosti zadovoljan presudom, visinom izrečene kazne i odlukom kojom mu je sud ponovo odredio pritvor - rekao je Stefanović.

 

Ostavite komentar