Vesti > Hronika

UHAPŠEN član grupe VELJE NEVOLJE zbog pucnjave u Obrenovcu: POLICIJA pokrenula akciju "VIHOR"

Nezvanično se pominje da su večeras meci ispaljeni iz džipa u pokretu

Izvor: K1info/kurir.rs

12/12/2022 > 20:03 >> 20:55

podeli vest:

UHAPŠEN član grupe VELJE NEVOLJE zbog pucnjave u Obrenovcu: POLICIJA pokrenula akciju "VIHOR"
Foto: Pixabay.com


Policija je uhapsila jednog od napadača koji je danas oko 17 časova pucao na mladića (28) u centru Obrenovca. Policija je odmah pokrenula akciju "Vihor" i oko 50 pripadnika prisutno je u Obrenovcu.

Jedan od napadača je uhapšen, a kako mediji nezvanično prenose, reč je o koji je navodno pripadnik navijačke grupe Principi, koju su predvodili Veljko Belivuk i Marko MIljković.

Što se tiče današnje pucnjave, trojica muškaraca sa fantomkama presrela su, prema nezvaničnim informacijama, mladića S. T. (28) i tom prilikom su pucali u njega.

Pukom srećom u pucnjavi niko nije povređen, a pretpostavlja se da je ovo nastavak incidenta koji se dogodio u jednoj diskoteci.

Naime, sinoć je u Obrenovcu mladić N. D. (27) povređen kada su ga pretukle četiri maskirane osobe u Ulici Vuka Karadžića. Posle toga je iz vatrenog oružja ispaljeno više metaka ka V. M. (24), koji se udaljio sa mesta napada.

Medji nezvanično prenose da je večeras iz džipa u pokretu pucano na pripadnika obezbeđenja kluba, koji je tokom vikenda navodno pretukao mladića koji je bio u tom klubu.

 

Ostavite komentar