Vesti > Hronika

DOSTAVLJAČICA hrane pretučena u NOVOM PAZARU: Vikala sam "JA SAM ŽENSKO, STANI"

Nezrina iz Novog Pazara dobila jak udarac u glavu i kuk

Izvor: K1info/nova.rs

11/11/2022 > 10:36

podeli vest:

DOSTAVLJAČICA hrane pretučena u NOVOM PAZARU: Vikala sam "JA SAM ŽENSKO, STANI"
Foto: Unsplash.com


Jedan sasvim običan radni dan dostavljača hrane, Nezrini iz Novog Pazara postao je prava noćna mora zbog muškarca koji je napao iz čistog mira u jednoj ulici u ovom gradu. On je, prema njenim rečima, počeo da je udara pesnicom, zbog čega je pala sa bicikla.

- Ulica je bila malo zamračena, lice mu nisam videla. Kad smo se sreli i kad sam mu rekla "Nisam te videla, bio si u mraku", on je počeo nešto arogantno da mi govori, nervozno. Posle toga sam dobila jak udarac pesnicom u lice i pala sam sa bicikla - kaže ona.

Ona dodaje da nikakav konflikt nije prethodio ovom incidentu.

- Apsolutno nikakvu uvredu mu nisam uputila, apsolutno nikakve ružne reči. Uhvatio me je prvo za kapu...posle toga sam dobila jak udarac pesnicom u lice, pala sam sa bicikla - kaže ona za medije.

Prema njenim rečima sve dok nije podigla ruke da zaštiti lice i rekla "Ja sam ženko, stani", nije prestajao da je udara.

Ona se javila Hitnoj službi nakon čega je usmerena na hirurško odeljenje, kako bi se ustanovile povrede koje ima.

- Imam malo jači udarac u glavu, udarac u kuk, snimila sam ta dva dela - kaže Nezrina ne uspevajući da zadrži suze.

Kako saznaje 24sedam, osumnjičeni za napad, muškarac dao je izjavu u policiji nakon događaja. Prema informacijama ovog portala, povrede koje je Nezrina zadobila okarakterisane su kao lake. Ukoliko bude to želela, ona će morati muškarca da goni po privatnoj tužbi.

Inače, nedavno se na društvenim mrežama pojavio i snimak matretiranja kurira koji je uznemirio javnost u Srbiji. Besan zbog kašnjenja paketa, čovek je kuriru priredio krajnje neprijatnu scenu, govoreći mu, između ostalog, da je "zreo za dandaru" i odbijajući da mu plati ceo iznos, a sve je emitovao uživo. Snimak je naknadno objavila stranica 192.rs, a u opisu istog napisano je sledeće:

"Mangupčić Lazar Amidžić Kengur sa TikToka, maltretira kurira i preti mu batinama, pa od njega iznuđuje novac. Sve to kači na TikTok. Da li će nadležni da reaguju na ovo nasilje?".

 

 

 

Ostavite komentar