Vesti > Hronika

Tukli policiju kod Franša, stigla kazna: UHAPŠENA 22 HULIGANA, 3 lica "zbrisala"

Sumnjiče se da su napali pripadnike Interventne, od kojih je njih 13 zadobilo telesne povrede, a oštećeno je pet vozila MUP

Izvor: K1info/Tanjug

10/10/2022 > 14:48

podeli vest:

Tukli policiju kod Franša, stigla kazna: UHAPŠENA 22 HULIGANA, 3 lica "zbrisala"
Foto: MUP RS

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, određeno je zadržavanje za 22 osobe, dok se za troje traga, a zbog sumnje da su 17. septembra kod železničke stanice Karađorđev park napali policijske službenike MUP-a.

Zadržani si M.M, T.D, S.Č, Č.L, Z.T, G.N, V.V, R.Ž, B.G, S.M, S.N, V.M, M.D, Č.M, J.J, Dž.M, R.J, M.N, Č.Č, U.C, Lj.O. i T.B. zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo Učestvovanje u grupi koja izvrši krivično delo, saopštilo je to tužilaštvo.

Sutra će u tužilaštvu biti saslušani osumnjičeni kojima je određeno zadržavanje, te će tužilaštvo odlučiti za koga će tražiti pritvor.

U dokaznom postupku tužilaštvo će ispitati u svojstvu svedoka oštećene i očevice događaja, zatim narediti veštačenje telesnih povreda koje su zadobili policijski službenici, eventualno narediti antropološko veštačenje, a po potrebi sprovesti i druge radnje, nakon čega će doneti odluku.

 

 

 

Ostavite komentar