Vesti > Hronika

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U PRESTONICI: Beograđanki određen PRITVOR jer je PROGANJALA DRUGARICU iz srednje škole

Ona je ženu koju poznaje iz srednje škole zvala sa skrivenog broja i slala veći broj poruka, među kojima je bilo i pretećih

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

08/06/2024 > 11:57

podeli vest:

NESVAKIDAŠNJI SLUČAJ U PRESTONICI: Beograđanki određen PRITVOR jer je PROGANJALA DRUGARICU iz srednje škole
Foto: Shutterstock


Na predlog Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, sud je odredio pritvor do 30 dana K.K. (32), osumnjičenoj da je zvala sa skrivenog broja, slala veći broj poruka, među kojima je bilo i pretećih, ženi koju poznaje od srednje škole.

Osumnjičena je na saslušanju negirala krivicu i navela da nije ona slala poruke, ali je tužilaštvo, imajući u vidu da je već tri puta osuđena za isto krivično delo, predložilo pritvor, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Ona se sumnjiči za krivično delo proganjanje.

Na teret joj je stavljeno da je uporno protiv volje oštećene, sa kojom se zna od srednje škole, nastojala da sa njom uspostavi komunikaciju na taj način što ju je pozivala sa skrivenog broja telefona.

Sumnja se da joj je zatim slala veći broj poruka koje se odnose na događaje iz prošlosti, ali i poruke preteće sadržine, na koje oštećena nije odgovarala i zbog kojih se plašila za svoju bezbednost.

U daljem toku krivičnog postupka javni tužilac će doneti naredbu za psihijatrijsko veštačenje okrivljene, ispitati oštećenu i preduzeti sve potrebne dokazane radnje, navedeno je u saopštenju.

Ostavite komentar