Vesti > Hronika

OVO JE VOZAČ KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD MLADENOVCA! Komšije u ŠOKU, o nastradalom IMAJU SAMO REČI HVALE

Miloš je vozio tokom noći svoju tetku na aerodrom koja je bila u Srbiji povodom šestomesečnog pomena koji su davali ocu nastradalog

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Mina Duduković

29/05/2024 > 12:27

podeli vest:

OVO JE VOZAČ KOJI JE NASTRADAO U NESREĆI KOD MLADENOVCA! Komšije u ŠOKU, o nastradalom IMAJU SAMO REČI HVALE
Foto: Društvene mreže


U saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca nastradao je muškarac Miloš N. (34)  kada je pod nerazjašnjenim okolnostima prešao u suprotnu traku i udario u autobus pun putnika.

Komšije nastradalog muškarca ne mogu da dođu k sebi nakon saznanja da je njihov "vredni i dobar" komšija Miloš nastradao u saobraćajki.

Oni su za Blic potvrdili da je Miloš vozio tokom noći svoju tetku na aerodrom koja je bila u Srbiji povodom šestomesečnog pomena koji su davali ocu nastradalog.

- Koliko znamo, to je sestra od njegove majke. Ona je došla zbog pomena, a inače živi u Nemačkoj. Tokom noći je vozio, verovatno nije ni spavao, bio je umoran - kaže komšija za Blic.

Kako piše Blic, prema rečima meštana sela u okolini Mladenovca u kojem je Miloš živeo sa porodicom, on se bavio poljoprivrednom.

Komšije nastradalog muškarca ne mogu da dođu k sebi nakon saznanja da je njihov "vredni i dobar" komšija Miloš nastradao u saobraćajki.

Oni su za Blic potvrdili da je Miloš vozio tokom noći svoju tetku na aerodrom koja je bila u Srbiji povodom šestomesečnog pomena koji su davali ocu nastradalog.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

- Koliko znamo, to je sestra od njegove majke. Ona je došla zbog pomena, a inače živi u Nemačkoj. Tokom noći je vozio, verovatno nije ni spavao, bio je umoran - kaže komšija za Blic, i dodaje:

- Imaju porodičan biznis. Veliko imanje sa kravama. Njegov brat je čak dobio nagradu od Ministarstva poljoprivrede za najbolje gazdinstvo - rekla je komšinica.

Miloševe komšije kažu za "Blic" da njegovu porodicu prati velika nesreća.

- Deda mu je izvršio samoubistvo, otac nastradao na kvadu koji je popravljao. Pao je i preminuo, a sad je i on nastradao. Velika tragedija - kaže komšija.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

U ovom selu svi imaju samo reči hvale za njegovu porodicu.

- Oni su divni ljudi, uvek spremni da pomognu, ljubazni. Nemam nijednu lošu reč da kažem za njih. Ima dvoje dece, bez reči smo - kaže komšinica.

Podsetimo, Milos N. poginuo je u nesreći kod Mladenovca.

Kako nzvanično saznaje Blic, on se vraćao sa aerodroma gde je vozio tetku na let koja je u Mladenovac došla zbog šestomesečnog pomena oca nastradalog.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Podsetimo, jedna osoba je poginula, a najmanje 37 ljudi je povređeno u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros kod Mladenovca, poslednje su informacije o stanju povređeni od oko 8.30. Ovih 37 osoba je zbrinuto u Urgentni centar, i dalje pristižu, a deo je i na VMA.

Na licu mesta je stradao vozač automobila. Prema poslednjim informacijama, ukupno 37 osoba primljeno je u Urgentni centar u Beogradu. Deo povređenih prevezen i na VMA.

Deonica na kojoj se tragedija dogodila je zatvorena, pa se saobraćaj preusmerava preko Malog Popovića.

Na mestu teške saobraćajne nezgode kod Mladenovca u kojoj su se direktno sudarili autobus i automobil, nalaze se tri ekipe Hitne pomoći. Ekipe policije su takođe tu i obezbeđuju lice mesta.

Prednji deo autobusa, kao i putničkog vozila potpuno su smrskani, a delovi su rasuti svuda po putu. Srča je na sve strane.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Povodom ove teške saobraćajne nesreće oglasio se i ministar zdravlja Zlatibor Lončar, koji je govorio o stanju povređenih.

Prema prvim informacijama, vozač autobusa koji je jutros povređen u teškoj saobraćajnoj nesreći kod Mladenovca, još u toku vožnje primetio je da vozač džipa ne vozi uobičajeno i kako saznajemo, pokušavao je da ga izbegne, tako što se maksimalno sklonio uz desnu ivicu svoje trake.

U jednom trenutku ipak je došlo do sudara i to direktnog. U tom sudaru, vozač autobusa je povređen, a vozač automobila poginuo na licu mesta.

Neposredno po udesu, vozač autobusa je bio pri svesti.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Kako je prednji deo autobusa bio smrskan, on je pokušao da izađe kroz prozor.

U tome je i uspeo, ali kada je izašao, samo se onesvestio i sručio na zemlju.

Prilikom tog pada zadobio je povredu kičme.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić oglasio se povodom teške saobraćajne nesreće u kojoj je povređeno 37 ljudi, a koja se jutros dogodila u Mladenovcu i naveo da još jednom apeluje na učesnike u saobraćaju da budu veoma oprezni. On je dodao da postoje izgledi da je vozač sportskog automobila kriv za nesreću, kao i da je najverovatnije skrenuo u pogrešnu traku.

Dačić je poručio da se sumnja da je vozač automobila udario direktno u autobus u Mladenovcu.

Dežurni javni tužilac Osnovnog javnog tužilaštva u Mladenovcu obavio je uviđaj na licu mesta gde je jutros došlo do saobraćajne nezgode.

Saobraćajnu nezgodu je prouzrokovao vozač "Volvoa" koji je vozio iz pravca Beograda ka Mladenovcu. Prešao je na levu stranu, a vozač autobusa koji se kretao svojom trakom je pokušao da ga izbegne, ali nije uspeo.

Došlo je do sudara u kojem je povređeno više od 30 putnika u autobusu, a vozač "volvoa", koji je izazvao saobraćajnu nezgodu, je poginuo na licu mesta.

Imajući u vidu da je saobraćajnu nezgodu prouzrokivao vozač putničkog vozila koji je preminuo, a za sada nije utvrđeno postojanje bilo kakvog doprinosa vozača autobusa, nema osnova za pokretanje krvicnog postupka.

Ostavite komentar