Vesti > Hronika

Majka (20) iz Niša koja je nožem IZBOLA ĆERKU ima još DVOJE DECE! "Niko nije mogao da je obuzda"

Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Milena Gačević

25/05/2024 > 12:58

podeli vest:

Majka (20) iz Niša koja je nožem IZBOLA ĆERKU ima još DVOJE DECE! "Niko nije mogao da je obuzda"
Foto: Shutterstock


Majka troje dece (20) iz okoline Niša juče je nožem tri puta posekla svoju ćerku (6) nakon što je navodno, nadležni Centar za socijalni rad pokušao da joj privremeno oduzme preostalo dvoje dece, jer se treće dete već nalazi u hraniteljskoj porodici.

Kako se saznaje od komšija koji žive u ovoj niškoj mahali, nasilje u porodici dogodilo se juče oko 16.30 sati.

- Nadležni Centar za socijalni rad došao je da preuzme dvoje dece koje su trebali da odvedu u hraniteljsku porodicu, s obzirom da njihova majka koja je inače dugogodišnji zavisnik i pored svih upozorenja i šansi koji je navodno, dobila od nadležnog centra nije popravila svoje ponašanje, oni su se odlučili na takav korak. Naime, kada je videla zaposlene radnike Centra potpuno je izgubila razum, uz pretnje, psovke i agresivno ponašanje dograbila je nož i isekla svoje šestogodišnje dete po leđima - kažu komšije koje su se u tom trenutku našli na mestu nezapamćenog incidenta.

- Niko nije mogao da je obuzda. Oduvek smo pričali da je džaba što joj radnici Centra pružaju šansu i priliku da se popravi, kao ona sama ne želi da se promeni, i ta deca su se samo patila. Na kraju je u očajničkoj predstavi povredila dete koje je ona rodila. Užas - kažu oni.

Kako su dalje objasnile pojedine komšije, oni nisu sigurni da je u pitanju nož.

- Neko kaže da je u pitanju neko sečivo koje je imala na stolu, a neki da je nož. Ko će ga znati, ono što se dogodilo je jezivo. Treba je zatvoriti i izlečiti - rekle su neke od njenih poznanika.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog krivičnog dela nasilja u porodici. Osumnjičena majka nakon incidenta je privedena i određeno joj je zadržavanje do 48 sati.

Ostavite komentar