Vesti > Hronika

Belivuk slao POLJUPCE, Miljković DOBIO OSMEH! Evo kako je izgledao SUSRET VOĐA klana sa ŽENAMA, sudi im se ZAJEDNO!

Miljkovićeva supruga je ostalima okrenula leđa

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Nemanja Negovanović

23/05/2024 > 22:17

podeli vest:

Belivuk slao POLJUPCE, Miljković DOBIO OSMEH! Evo kako je izgledao SUSRET VOĐA klana  sa ŽENAMA, sudi im se ZAJEDNO!
Foto: ATA Images


U Specijalnom sudu u Beogradu održano je suđenje Veljku Belivuku, Marku Miljkoviću, njihovim suprugama Bojani Belivuk i Tanji Miljković, kao i Filipu Ivanovskom i njegovoj supruzi Mariji Ivanovski, kojima se sudi za pranje novca zarađenog od kriminala.

Foto: ATA Images

 

Naime, Veljko Belivuk i Marko Miljković dovedeni su iz pritvora, dok su ostali optuženi u sud u Ustaničkoj došli sa slobode. Supruge Veljka Belivuka i Filipa Ivanovskog sve vreme tokom suđenja su komunicirale, dok im je Miljkovićeva žena Tanja bila maltene okrenuta leđima.

Foto: ATA Images

 

- Ženi Marka Miljkovića kao da je sve ovo bilo dosadno, s obzirom na to da je non-stop tokom suđenja zevala, a delovalo je kao da je Bojani Belivuk i Mariji Ivanovski, pored kojih je sedela na optuženičkoj klupi, okrenula leđa - kaže izvor za Kurir.

Veljko Belivuk i Marko Miljković, koji se nalaze u pritvoru od hapšenja 4. februara 2021. godine i u drugom postupku im se sudi za sedam ubistava, danas su u sudnici bili raspoloženi i sve vreme su komunicirali između sebe. Kada su u sudnicu ušle njihove supruge, obojica su se okrenula ka njima i smeškali su se, te im dobacivali.

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

- Volim te, jesi li se naspavala? - došapnuo je Belivuk svojoj supruzi Bojani koja je na ulasku u sud delovalo neraspoloženo, a onda joj je poslao i poljubac. Tanja Miljković je mahnula suprugu i osmehnula mu se, dok je Bojani Belivuk pored koje je sedela na optuženičkoj klupi okrenula leđa - kaže izvor Kurira.

Tužilaštvo, podsetimo, tereti Veljka i Bojanu Belivuk, Marka i Tanju Miljković i Filipa i Mariju Ivanovski da su prljav novac zarađen kriminalom ubacivali u legalne tokove kupovinom stanova, kuća, građevinskog materijala, placeva, automobila i satova.

Ostavite komentar