Vesti > Hronika

Ne verujem da ĆE NAĆI DANKU ILIĆ! Toma Fila otkrio ŠOKANTEN DETALJE o slučaju koji je POTRESAO SRBIJU!

Ovaj užasni događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i stručnjaka za pravne teme

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

26/04/2024 > 17:36

podeli vest:

Ne verujem da ĆE NAĆI DANKU ILIĆ! Toma Fila otkrio ŠOKANTEN DETALJE o slučaju koji je POTRESAO SRBIJU!
Foto: Shutterstock


Devojčica Danka Ilić ubijena je 26.marta kada su je osumnjičeni Srđan Janković i Dejan Dragijević udarili službenim vozilom JKP "Vodovod" Bor, nakon čega su je onesvešćenu stavili u zadnji deo automobila.

Kada se Danka probudila i zaplakala, Dragijević ju je po sopstvenom priznanju rukama davio dok nije prestala da diše, a onda su je zajedno bacili na deponiju.

Ovaj užasni događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, ali i stručnjaka za pravne teme. Poznati srpski advokat Toma Fila oglasio se o celokupnoj situaciji.

- Ne mogu da govorim o tome, ne znam ni koji su nalazi i šta se radi uopšte trenutno, važno je da saznamo da li postoje u kolima, službenom vozilu koji su vozili osumnjičeni, da li postoje i da li su nađeni krv devojčice i DNK to je ključno pitanje. Jako je bitno da se nađu tragovi i dobro bi bilo da nađu dete, ali ne verujem da će se to desiti - rekao je Fila za Republiku.

Podsetimo, istraga ubistva dvogodišnje Danke Ilić koja je 26. marta nestala u Banjskom polju, traje još uvek, a policija aktivno radi na otkrivanju lokacije gde je telo devojčice zakopano.

Više javno tužilaštvo u Zaječaru vodi istragu, a kako se navodi do danas je ispitano 17 svedoka i ta faza istrage je završena, sada se čeka dostavljanje DNK veštačenja.

Ostavite komentar