Vesti > Hronika

NI TRAGA NI GLASA OD UBICE MARIA SIMOVIĆA! Policija intezivno traga, čekaju se rezultati OBDUKCIJE

Ubijeni je i od ranije bio poznat policiji, a veruje se da su motiv ubista neraščišćeni računi

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

26/04/2024 > 09:27

podeli vest:

NI TRAGA NI GLASA OD UBICE MARIA SIMOVIĆA! Policija intezivno traga, čekaju se rezultati OBDUKCIJE
Foto: instagram printscreen/ _mariosimovic_


Za Dejanom Popovićem, koji je osumnjičen da je juče u 10 sati u Preljini kod Čačka ubio Maria Simovića (44), policija i dalje traga. Pucnjava se odigrala u firmi "Marteks".

Prema nezvaničnim saznanjima, Dejan je pozvao Maria na telefon da porazgovaraju. Kad je ovaj došao Popović je izvadio pištolj i izrešetao Simovića. Lekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju smrt.

Danas će biti poznati rezultati obdukcije Maria Simovića.

Njegovim roditeljima koji su došli na mesto obračuna je pozlilo, pa je Hitna pomoć morala da reaguje.

- Mario i Dejan se poznaju i veruje se da se motiv krije u neraščišćenim računima od ranije - rekao je za Telegraf izvor blizak istrazi.

Da podsetimo, mediji su juče preneli da je Dejan Popović, pronađen je mrtav u kasnim popodnevnim satima i da se pretpostavlja se da je izvršio samoubistvo. Međutim, došlo je do obrta, kada se u policiji saznaje da Popović nije mrtav i da je potraga za njim i dalje u toku.

Ko je ubijeni?

Simović je sudeći prema fotografijama sa društvenih mreža voleo je luksuzan život, putovao je u Dubai, vozio skupa kola i pušio kubanske cigarete.

Mario je osuđivan za dva slučaja iznude, četiri zelenaštva uz davanje pozajmica s mesečnom kamatom od 10 odsto, dve prevare i nedozvoljenu trgovinu, a on i njegovi roditelji su optuženi za pranje novca.

Foto: instagram printscreen/ _mariosimovic_

 

Viši sud u Čačku je 2012. godine naložio privremeno oduzimanje kompletne imovine njemu i njegovoj porodici.

Simoviću i njegovim roditeljima Iliji i Svetlani tada su oduzete su tri kuće, tri stana, dva lokala, preduzeće, pet automobila i šest placeva u Preljini.

Ostavite komentar