Vesti > Hronika

NE ODGOVARAJU MU TRENUTNI USLOVI? OTAC osumnjičenog za UBISTVO MALE DANKE od tužilaštva traži OVU PROMENU

Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem

Izvor: K1info/republika.rs

Autor: Kristina Jokić

23/04/2024 > 16:49

podeli vest:

NE ODGOVARAJU MU TRENUTNI USLOVI? OTAC osumnjičenog za UBISTVO MALE DANKE od tužilaštva traži OVU PROMENU
Foto: Youtube PrintScreen/Rimda Tv/Tanjug/Vladimir Sporičić


U istrazi ubistva male Danke Ilić, čijeg tela i dalje nema, osumnjičeni pokušavaju da sebi obezbede povoljniji položaj na sve načine. Traže nove branioce, otkazujući punomoćja aktuelnim.

Radoslav Dragijević osumnjičen da je pomagao sinu Dejanu Dragijeviću u skrivanju tela devojčice koju je prethodno njegov sin Dejan ubio sa kolegom iz vodovoda Srđanom Jankovićem, danas je obavestio tužioca da želi da promeni advokata.

- Radoslav Dragijević je tražio da mu tužilaštvo u Zaječaru obezbedi branioca po službenoj dužnosti, tako da mu ja više nisam branilac - rekao je Nebojša Živanović za Republiku.

Foto: facebook printscreen/bg.vi.jt.rs

 

Radoslav Rade Dragijević se u dosadašnjem toku postupka branio ćutanjem, a njegova supruga Svetlana Dragijević je ranije rekla da već duguje 1.000 evra advokatu Živanoviću za zastupanje supruga.

Podsetimo, majka ubice Svetlana Dragijević pozivana je na ispitivanje u svojstvu svedoka pred Višim javnom tužilaštvom u Zaječaru, gde je iskoristila svoje zakonsko pravo da ne svedoči, s obzirom na to da joj je osumnjičeni Dejan sin, a Radoslav suprug.

Ostavite komentar