Vesti > Hronika

MAKLJAŽA NA ULICAMA trećeg dana RAMAZANA! Masovna tuča TINEJDŽERA u Novom Pazaru - pored pesnica sevali i NOŽEVI (VIDEO)

Tuča je trajala najmanje desetak minuta, sve dok policija nije intervenisala

Izvor: K1info/sandzakdanas

Autor: Milena Gačević

13/04/2024 > 14:06

podeli vest:

MAKLJAŽA NA ULICAMA trećeg dana RAMAZANA! Masovna tuča TINEJDŽERA u Novom Pazaru - pored pesnica sevali i NOŽEVI (VIDEO)
Foto: Shutterstock


U kasnim večernjim satima, ulica Stevana Nemanje u Novom Pazaru postala je poprište nasilja kada je grupa tinejdžera ušla u masovni sukob ispred poznatog ugostiteljskog objekta. Incident se odigrao oko 23 časa tokom treće bajramske noći, a završio se sa više povređenih, od kojih su neki zadobili ozbiljne rane od hladnog oružja.

Prema izjavama očevidaca, situacija je eskalirala iz verbalne rasprave u fizički obračun. Uprkos pokušajima prisutnih da smire situaciju, tuča je trajala sve dok policija nije intervenisala.

Hitne službe su brzo reagovale i povređene su prevezli u lokalnu bolnicu. Policija je započela detaljnu istragu kako bi utvrdila sve okolnosti incidenta.

Trenutno je broj povređenih nepreciziran, a stanovnici Novog Pazara kažu da su šokirani i zabrinutost zbog ovog nasilnog događaja koji je narušio mir večeri.

Redakcija “Sandžak Danas” došla je u posed video snimka, na kome se vidi kako se na dve strane Ulice Stevana Nemanje odvija tuča među većom grupom mladića.

Video je zabeležio samo kraj sukoba, a prema izjavama očevidaca, tuča je trajala najmanje desetak minuta. Na snimku se vidi kako sukob jenjava na desnoj strani ulice, nakon čega jedan od učesnika pretrčava na suprotnu stranu i priskače u pomoć drugom, koji se drži za oči, najverovatnije zbog upotrebe biber spreja. Potom nastavlja sukob s drugom grupom mladića.

Na početku snimka jasno se vidi kako jedan od učesnika, teže povređen, teško hoda, a postoji sumnja da je upravo on povređen oštrim predmetom. Istraga je u toku.

Ostavite komentar