Vesti > Hronika

HITNA POMOĆ ULETELA u kuću majke osumnjičenog za DANKINO UBISTVO! Forenzičari izneli DOKAZE, njoj od MUKE POZLILO!

Prema nezvaničnim saznanjima Informera policijske patrole dežuraju ispred kuće

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

08/04/2024 > 18:34

podeli vest:

HITNA POMOĆ ULETELA u kuću majke osumnjičenog za DANKINO UBISTVO! Forenzičari izneli DOKAZE, njoj od MUKE POZLILO!
Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs


Kako Informer saznaje, ekipa hitne pomoći uletela je u kuću majke Dejana Dragijevića, Svetlane.

Kako izveštava repoter sa lica mesta, policijski automobil bez službenih oznaka stajao je satima u dvorištu, a sada je napustio imanje Dragijevića.

Kola Hitne pomoći uletela su u dvorište kako bi ukazali pomoć Svetlani Dragijević, majci Dankinog ubice Dejana Dragijevića. 

Prema nezvaničnim saznanjima Informera policijske patrole dežuraju ispred kuće, ali sada su im se pridružili i inspektori koji su sa sobom poneli i nekoliko papirnih džakova u kojima se nalaze dokazi. 

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

 

Podsetimo, potraga za telom Danke Ilić nastavljena je i u kanjonu Lazarove reke i u Lazarevoj pećini kod Zlota, gde postoje jame i ogromne strme stene koje i do danas nisu istražene.

Ivana Ilić je 26. marta sa ćerkom Dankom i starijim sinom (3) otišla iz Bora do napuštenog i zapuštenog imanja u Banjskom Polju, odakle je rodom.

U jednom trenutku, kako je ispričala policajcima, okrenula se da sinu donese vodu iz auta, kad joj se Danka izgubila iz vida. Kako se ispostavilo, dvojica pijanih radnika "Vodovoda", Janković i Dragijević, u tom trenutku su službenim "fijatom panda" udarili devojčicu na putu pored Ivaninog imanja, što ona nije videla, nakon čega su je krvnici ubacili u vozilo. Dragijević je potom zadavio devojčicu, a onda su on i Janković telo odvezli do deponije i bacili ga.

 

Usledila je opsežna potraga za devojčicom, koja je trajala čak deset dana dok policija nije prikupila dovoljno dokaza da uhapsi ubice malene Danke.

Ostavite komentar