Vesti > Hronika

Vodio policiju na 20 lokacija, NISU NAŠLI NIŠTA! DALIBOR PRE SMRTI PRIZNAO DA JE POMOGAO BRATU DA SE REŠI DANKINOG TELA

Uzrok smrti je infarkt, a preminuo je u toku noći u Policijskoj upravi Bor pošto mu je pozlilo

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

07/04/2024 > 21:00

podeli vest:

Vodio policiju na 20 lokacija, NISU NAŠLI NIŠTA! DALIBOR PRE SMRTI PRIZNAO DA JE POMOGAO BRATU DA SE REŠI DANKINOG TELA
Foto: Društvene mreže


Iako svi iščekuju da se telo Danke Ilić pronađe, danas je došlo do zapleta, kada je preminuo Dalibor Dragijević, rođeni brat osumnjičenog Dejana

Uzrok smrti je infarkt, a preminuo je u toku noći u Policijskoj upravi Bor pošto mu je pozlilo. U svakom slučanu, telo je poslato na obdukciju posle čega će se znati više.

Naime, Dalibor je priznao da je bio deo jezivog zločina i da je zajedno sa ocem pomogao bratu da sakriju telo devojčice, a posle toga je u pratnji policije vođen na određene lokacije kako bi razrešio misteriju gde se nalazi telo ubijenog deteta, ali potraga se završavala na isti način kao i prethodnih dana - bez ikakvog raspleta ušli smo u novi dan traganja za telom.

- Dalibor je priznao da je pomogao bratu da se reši tela devojčice, policiju je vodio na 20 lokacija, međutim ni na jednoj pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nisu našli ništa, a sada je i preminuo - rekao je izvor za Kurir.

Odmah po saznanju da se iza ubistva kriju radnici JKP vodovoda, novinarka Kurira stupila je u kontakt sa bratom osumnjičenog za monstruozno ubistvo, ne znajući da je deo ovoga bio upravo i on, Dalibor.

- Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga - rekao nam je tada Dejanov brat, da bi se ubrzo ispostavilo da je zajedno sa ocem učestvovao u monstruznom činu.

Foto: TANJUG/ VLADIMIR ŠPORČIĆ/ bs

 

Zajedno sa ocem Radetom, priveden je u prostorije borske policije, nakon čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati, a u noći subote na nedelju, preminuo je, povodom čega se oglasio i MUP.

- Osumnjičeni D. D. (1984) iz Bora kome je u subotu određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnova sumnje da je pomogao D. D. (1974) osumnjičenom za teško ubistvo dvogodišnje Danke Ilić nakon izvršenog krivičnog dela, preminuo je noćas u Policijskoj upravi u Boru. D. D. je u ranim jutarnjim satima pozlilo i uprkos pravovremenom reagovanju policijskih službenika i lekara Doma zdravlja u Boru koji su pokušali reanimaciju on je u 3,10 časova preminuo, a od strane lekara mrtvozornika konstatovana je prirodna smrt - navodi se u saopštenju MUP-a.

Ostavite komentar