Vesti > Hronika

U selu Zlot danas tuga I TIŠINA: Samo jedna patrola POLICIJE i ostaci sveća ispred dvorišta!

Ni u selu Zlot u kojem je juče izvršena intenzivna pretraga terena, kojoj je čak prisustvovao i sam osumnjičeni Dejan D. nema nikoga...

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Milena Gačević

07/04/2024 > 10:31

podeli vest:

U selu Zlot danas tuga I TIŠINA: Samo jedna patrola POLICIJE i ostaci sveća ispred dvorišta!
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Tragovi od bagera, cveće, sveće i jeziva tišina danas u Banjskom Polju. Tri dana nakon što su porodici Ilić stigle najstrašnije vesti, da je njihova dvogodišnja ćerka Danka, za kojom je tragala cela Evropa, ubijena, mesto u kojem je do skoro sve vrvelo od policije, vatrogasaca i inspektora sada je pusto. Samo pokoji jecaj komšija koji prosto ne mogu da skriju tugu kada prođu kraj kuće kod koje je poslednji put viđena malena Danka. 

Ispred dvorišta poređane su, u čast ubijene devojčice, ostavljene bele kale. Podsetimo, najčešće tumačenje ovog cveta je čistota, vernost i svetost. Cvet se često prikazuje na ikonama Bogorodice i za hrišćane je simbol ponovnog rođenja i vaskrsenja, i mnogi kalu povezuju sa vaskrsenjem Isusa Hrista.

Foto: shutterstock/facebook printscreen/Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Ni u selu Zlot u kojem je juče izvršena intenzivna pretraga terena, kojoj je čak prisustvovao i sam osumnjičeni Dejan D., nema nikoga, sve je pusto. Kapija na njegovoj porodičnoj kući je zatvorena, samo jedna dežurna patrola policije vidiljiva je u selu.

Ostavite komentar