Vesti > Hronika

OVIM PRIČAMA su OTAC I BRAT osumnjičenog za UBISTVO DANKE pokušali da OBMANU POLICIJU! Sve vreme pomagali ZLOČINCIMA

Potraga za telom Danke Ilić je i dalje u toku

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Kristina Jokić

06/04/2024 > 14:42

podeli vest:

OVIM PRIČAMA su OTAC I BRAT osumnjičenog za UBISTVO DANKE pokušali da OBMANU POLICIJU! Sve vreme pomagali ZLOČINCIMA
Foto: Društvene mreže


Radoslav (73) i Dalibor Dragijević (40), otac i brat jednog od osumnjičenih za teško ubistvo Danke Ilić (2) - Dejana Dragijevića (50), uhapšeni su zbog sumnje da su mu pomogli da premesti telo devojčice sa deponije u okolini Banjskog polja na za sada nepoznatu lokaciju na teritoriji grada Bora.

Kako navodi MUP Srbije, najverovatnije u četvrtak 28. marta, "počinili su krivično delo pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog dela".

Trenutno se pretražuje i prekopava dvorište kuće Dragijević u selu Zlot. Policija je dovela i jednog od braće Dragijević, sa lisicama na rukama.

Foto: Printscreen Facebook

 

Dalibor je prekjuče tvrdio da je u šoku zbog svega što mu se dešava sa bratom rekavši:

- Moj brat je od juče u policiji. Odveli su ga iz kuće, ali ništa ne znam, niko nam nista ne govori! Nadam se i molim Boga da on ne stoji iza ovoga. Čekamo informacije. 

Juče se i Radoslav pravio iznenađenim.

- Ja ne znam šta više da kažem, potpuno sam iznenađen šta nas je ovo snašlo. Pritom ja sam srčani bolesnik, Hitna pomoć je dolazila da pomogne meni i supruzi, a jutros su mi odveli i drugog sina kako bi ga ispitali. Mi sada ništa ne znamo još, ako je kriv, onda i treba da odgovara, policija neka radi svoj posao, ja ništa ne znam - rekao je otac osumnjičenog Dejana i dodao da uopšte ne može da se seti zbog celokupnog stresa koji proživljava, kada su mu uopšte uhapsili sina. 

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

- Ne mogu da se setim kog dana su ga odveli, mi smo lošeg zdravstvenog stanja, nisam pri sebi baš, znam da je policija dolazila na imanje, ali ovde ništa nisu našli. A nisam mogao da znam da se nešto čudno dešava sa Dejanom, nismo nešto pričali ovih dana, ode samo na posao i vrati se i nisam primetio da se drugačije ponašao - ispričao je Radoslav nakon čega nam je rekao i da je Dejan imao zdravstvenih problema, odnosno, kako kaže, "prošle godine u ovo vreme doživeo je infarkt". 

Inače, Dejan u selu Zlot deli dvorište sa bratom Daliborom, gde žive i njihovi roditelji. Dejan nije oženjen, živi zajedno sa njima, a meštani kažu da do sada nisu čuli neku ružnu reč o toj porodici, te ih je ovo potpuno zaprepastilo.

Ostavite komentar