Vesti > Hronika

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO PRED LICEM PRAVDE! Dovedeni u Tužilaštvo, evo šta SADA SLEDI!

Dvojica osumnjičenih starosti od 50 godina biće saslušani u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru

Izvor: K1info

Autor: Nemanja Negovanović

05/04/2024 > 21:37

podeli vest:

OSUMNJIČENI ZA DANKINO UBISTVO PRED LICEM PRAVDE! Dovedeni u Tužilaštvo, evo šta SADA SLEDI!
Foto: Printscreen


Osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić, Srđan Janković (50) iz sela Luka I Dejan Dragijević (50) iz sela Zlot, dovezeni su vozilom marice iz borske policijske uprave.

Kako se vidi na snimku, obojica su ušli u zgradu pognute glave i naoružani pripadnici žandarmerije su ih uveli sa lisicama na rukama.dvojica osumnjičenih starosti od 50 godina biće saslušani u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru

Kako Kurir saznaje, dvojica osumnjičenih starosti od 50 godina biće saslušani u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Inače, njima je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru, PU u Boru odredila zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su dvogodišnju devojčicu Danku Ilić iz Bora lišili života.

Podsetimo, Srđan Janković i Dejan Dragijević su kolege iz JKP Vodovod i oni su 26. marta devojčicu udarili službenim vozilom, a potom istim njeno telo odvezli na deponiju gde su ga prvobitno bacili. Potraga traje od juče, a ispituje se i pretražuje da li je ono prebačeno sa tog mesta.

Ostavite komentar