Vesti > Hronika

ŽANDARMERIJA U SELU LUKA kod BORA! Intezivno se PRETRAŽUJU polja osumnjičenog za ubistvo MALENE DANKE

Devojčicu su dvojica osimnjičenih udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i tvrdili da su ga bacili na deponiju

Izvor: K1info/telegraf.rs

04/04/2024 > 14:11

podeli vest:

ŽANDARMERIJA U SELU LUKA kod BORA! Intezivno se PRETRAŽUJU polja osumnjičenog za ubistvo MALENE DANKE
Foto: Instagram Printscreen/gobeljamg7/milosdegenek


Žandarmerija intenzivno pretražuje polja u selu Luka kod Bora, odakle je osumnjičeni za ubistvo male Danke Ilić (2). U toku je velika akcija pretrage, javlja naša reporterka.

Policija u Boru uhapsila je radnike Javnog komunalnog preduzeća ”Vodovod” Bor Srđana Jankovića (50) iz sela Luka i Dejana Dragijevića (50) iz sela Zlot pod sumnjom da su ubili malu Danku Ilić (2).

Telo devojčice još nije nađeno

Devojčicu su udarili kolima, telo stavili u službeno vozilo i tvrdili da su ga bacili na deponiju. Sumnja se da je devojčica bila živa, a oni pijani.

- Automobil su po dogovoru čistili kiselinom kako bi uklonili krv. Međutim, jedna kapljica je ipak uočena i data na analizu - rekao je izvor Telegrafa.

Inače, Janković je osumnjičeni da je službenim vozilom Fiat panda u ulici Radomira Putnika 26. marta ove godine udario u pešaka, dvogodišnju Danku, i usmrtio je. Zajedno sa kolegom Dragijevićem telo devojčice ubacili su u gepek vozila, posle čega su se odvezli do divlje deponije na ”Starobanjskom putu” kod Bora gdje su telo izbacili sa desne strane puta.

Međutim, na deponiji zasad nije pronađeno Dankino telo.

Janković se na teret stavlja da je time počinio teško krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja, a Dragijević pomoć učiniocu poslije izvršenog krivičnog dela. Obojici je nakon hapšenja određeno zadržavanje do 48 sati.

Istraga kriminalističke policije PU Bor ukazuje da se sve odigralo 26. marta oko 13:52 časova, odnosno svega sedam minuta pošto je, prema prijavi majke, devojčica nestala.

 

Ostavite komentar