Vesti > Hronika

MONSTRUOZNO! Pijan pretio SUPRUZI ubistvom, ubio KUĆNOG LJUBIMCA, pa joj slao FOTOGRAFIJE

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo, saopšteno je iz tužilaštva

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

19/03/2024 > 15:05

podeli vest:

MONSTRUOZNO! Pijan pretio SUPRUZI ubistvom, ubio KUĆNOG LJUBIMCA, pa joj slao FOTOGRAFIJE
Foto: Freepik.com


Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv N.V. (38) zbog sumnje da je pijan pretio smrću supruzi i ubio kućnog ljubimca (papagaja), a potom joj slao slike ubijenog ljubimca.

Tužilaštvo je predložilo sudu da okrivljenom produži pritvor da ne bi ponovio krivično delo, saopšteno je iz tog tužilaštva.

Predloženo je i da ga sud oglasi krivim i za krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja osudi na kaznu zatvora od šest meseci, a za krivično delo nasilje u porodici na kaznu zatvora od godinu dana, te da mu izrekne jedinstvenu kaznu zatvora od godinu i četiri meseca.

Tužilaštvo je predložilo i da se okrivljenom izrekne mera bezbednosti Obaveznog lečenja alkoholičara kao i mera bezbednosti Zabrana približavanja i komunikacije sa oštećenim tako što će mu zabraniti približavanje oštećenoj na udaljenosti ne manjoj od 200 metara, te mu zabraniti pristup oko mesta stanovanja i mesta rada oštećene te mu zabraniti i dalje uznemiravanje, odnosno komunikaciju sa oštećenom i to u trajanju od dve godine od dana pravosnažnosti sudske odluke.

Sumnja se da je on od 18. do 19. februara, dok je bio pod uticajem alkohola pretio smrću supruzi, odnosno u više navrata je pozivao telefonom i upućivao joj razne pretnje i slao joj poruke u kojima joj je takođe upućivao pretnje da će ubiti nju, članove njene porodice kao i sebe, kao i razne uvrede.

On se optužnim predlogom tereti da je 19. februara u Zemunu, u ranim jutarnjim časovima, ubio kućnog ljubimca-papagaja, na taj način što je papagaju snagom svojih ruku otkinuo glavu, a zatim je telo i glavu papagaja fotografisao te fotografiju poslao svojoj supruzi, kao i njenoj kumi, dok je snimak istog sadržaja pokazao jednom od svedoka. 
 

Ostavite komentar