Vesti > Hronika

"POSTOJI MOGUĆNOST DA ĆE PONOVITI KRIVIČNO DELO..." Produžen pritvor osumnjičenom za ranjavanje MMA BORCA U VRANJU!

M.M. (39) se tereti da je izvršio krivična dela "teško ubistvo u pokušaju"

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

05/03/2024 > 12:08

podeli vest:

"POSTOJI MOGUĆNOST DA ĆE PONOVITI KRIVIČNO DELO..." Produžen pritvor osumnjičenom za ranjavanje MMA BORCA U VRANJU!
Foto: Shutterstock


Apelacioni sud u Nišu doneo je Rešenje o produženju pritvora za još dva meseca protiv osumnjičenog M.M. iz Vranja (39), protiv koga se pred Višim javnim tužilaštvom u Vranju vodi krivični postupak zbog pucnjave na četvoricu muškaraca i ranjavanje jednog od njih početkom decembra prošle godine u ulici Kraljevića Marka.

M.M. (39) se tereti da je izvršio krivična dela "teško ubistvo u pokušaju" i "nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija".

Pritvor je produžen, "jer postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo", potvrđeno je iz VJT.

Takođe, prema još jednom osumnjičenom u vezi ovog događaja, M.M. (37) iz Vranja, pritvor je ukinut Rešenjem Apelacionog suda u Nišu od pre godine u ulici Kraljevića Marka.

M.M. (39) se tereti da je izvršio krivična dela “teško ubistvo u pokušaju” i “nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija” .

Pritvor je produžen, “jer postoje okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo”, potvrđeno je iz VJT.

Takođe, prema još jednom osumnjičenom u vezi ovog događaja, M.M. (37) iz Vranja, pritvor je ukinut Rešenjem Apelacionog suda u Nišu od pre

Ostavite komentar