Vesti > Hronika

Detalji UBISTVA u Ustaničkoj! Drug ubijenog mladića svedočio UBADANJU, otkrio šta je PRETHODILO UŽASU

Muškarac star 27 godina ubijen je ubodom nožem u srce

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Ognjen Nestorović

18/02/2024 > 22:15

podeli vest:

Detalji UBISTVA u Ustaničkoj! Drug ubijenog mladića svedočio UBADANJU, otkrio šta je PRETHODILO UŽASU
Foto: Shutterstock


Mladić (27) nasmrt je izboden 17. februara na uglu Ustaničke ulice i Ulice Grčića Milenka. Pre smrti, on je bio sa mladićem (23) koji je takođe ranjen u okršaju, posle čega je otišao da se nađe sa ubicama.

Kako se nezvanično saznaje, ranjeni mladić (23) je, pošto mu je drug ubijen, u policiji ispričao šta je prethodilo zločinu.

- On je izjavio da je ubijeni mladić više puta razgovarao sa nekim ljudima, okvirno pola sata posle ponoći, on je izašao iz kuće da se nađe sa njima - kaže izvor.

Prema nezvaničnim saznanjima, tada je došlo do sukoba.

- Jedan od napadača je nožem napao i izbo mladića. Oni su potom pobegli, a prethodno su napali nožem i drugog mladića koji je zadobio povrede ruke - kaže izvor.

Hitna pomoć je prethodno dobila poziv zbog saobraćajne nesreće na istoj lokaciji, ali ekipa je zatekla samo automobil prevrnut na krov bez pacijenata u njemu i oko njega. Onda je stigao i drugi poziv.

- Samo sat vremena kasnije na istom mestu je došlo do fizičkog napada nožem na dve osobe, starosti 23 i 27 godina, od kojih je mladić od 23 godine dobio posekotinu u predelu nadlaktice, dok je, nažalost, mladić star 27 godina dobio ubodnu ranu nožem u predelu srca i, nažalost, preminuo na licu mesta - rekao je dr Vladimir Sinđelić za RTS.

MUP: Tragamo za dvojicom napadača

U toku je potraga za dvojicom napadača koji su jutros u Beogradu ubili jednog mladića, a drugog ranili, rečeno je u MUP-u.

- Rad policije je u toku, utvrđuju se sve činjenice. Policija traga za dvojicom napadača koji su nožem naneli povrede muškarcu rođenom 1996. godine, koji je preminuo na licu mesta. Drugi muškarac, rođen 2001. godine, takođe je uboden, a najverovatnije je zadobio lakše telesne povrede - naveli su u MUP-u.

Drugi mladić dobio je posekotine u predelu nadlaktice i prebačen je u Urgentni centar.

 

Ostavite komentar