Vesti > Hronika

UBICA SRBINA UHVAĆEN kako beži sa mesta zločina! Darka IZREŠETAO PRED ŽENOM u Brazilu, a sada se pojavila FOTOGRAFIJA

U prvih nekoliko dana posle ubistva Srbina, da podsetimo, verovalo se da je reč o slovenačkom državljaninu Dejanu Kovaču

Izvor: K1info/kurir.rs

14/01/2024 > 12:47

podeli vest:

UBICA SRBINA UHVAĆEN kako beži sa mesta zločina! Darka IZREŠETAO PRED ŽENOM u Brazilu, a sada se pojavila FOTOGRAFIJA
Foto: PRINTSCREEN/G1.GLOBO


Srbin Darko Geisler za koga se sumnja da je bio pripadnik "škaljarskog" kriminalnog klana ubijen je 5. januara u Sao Paolu u Brazilu kad je na biciklu stigao do zgrade u kojoj su živeo, a sa njim je bila žena i petogodišnji sin. Za njegovim ubicom se i dalje traga, ali se danas pojavio i novi snimak na kom se vidi pucač kako beži sa mesta zločina.

Čovek sa šeširom, obučen u crno-belu bluzu, izgleda da beži nakon zločina. Snimak su potvrdili i izvori iz policije, a sada se intenzivno radi na identifikovanju ovog lica i negovom hapšenju - navode brazilski mediji.

U prvih nekoliko dana posle ubistva Srbina, da podsetimo, verovalo se da je reč o slovenačkom državljaninu Dejanu Kovaču koji nema dosije. Međutim, pošto su se na društvenim mrežama pojavile fotografije njega i supruge, probudila se sumnja.

Agenti brazilske policije, kontaktirali su kolege iz Slovenije i Srbije i otkriveno je da je dokument originalan, ali poništen još 2017, pošto je pravi Dejan Kovač prijvio krađu. Tako je utvrđeno da je ubijeni zapravo Darko Geisler, koji se nekada prezivao Nedeljković, ali i da je reč o osobi sa crvene Intepolove poternice zbog ubistava "kavčanina" Andrije Mrdaka.

Supruga, koja je i očevidac likvidacije, kako su naveli, saslušana je u policiji i izjavila je "da njen muž nema neprijatelje i da ne zna šta bi mogao da bude motiv zločina".

- Živimo skromno, u običnom stanu, nemamo ni auto - izjavila je udovica u policiji, dok je u izjavi za medije navela da je prošlost supruga ne zanima. - Bio je dobar muž i otac. Njegov prethodni život mene se ne tiče. Sin je izgubio oca i ono što znam je ono što smo zajedno doživeli i preživeli. Osetili smo ljubav koju nikada nisam videla i neću videti. Sada moram da nastavim da radim i izdržavam svog sina, jer on je taj kome dugujem svu pažnju i naklonost. Kao majka, molim da poštujete našu tugu i privatnost - poručila je.

Da podsetimo, samo dan nakon njegovog ubistva uhapšen je Brazilac koji se predstavljao kao Hrvat Darko Malić zbog trgovine drogom, a zbog lažnim dokumenata i moguće povezanosti sa Geislerom ispituje se da li je on na bilo koji način umešan u zločin.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar