Vesti > Hronika

ŽENA UBIJENOG "ŠKALJARCA" U BRAZILU OTVORILA DUŠU: Živeli smo SKROMNO, njegovi su nam slali NOVAC, nismo imali NI AUTO

Navodni Slovenac je, kako pišu tamošnji mediji, vodio skroman život, bez posedovanja automobila i živeći u običnom stanu

Autor: Kinfo

11/01/2024 > 16:42

podeli vest:

ŽENA UBIJENOG "ŠKALJARCA" U BRAZILU OTVORILA DUŠU: Živeli smo SKROMNO, njegovi su nam slali NOVAC, nismo imali NI AUTO
Foto: Printscreen


Supruga Pančevca Darka Geislera koji se predstavljao kao Dejan Kovač iz Slovenije, svima pa i njoj, dala je izjavu u brazilskoj policiji i ispričala da nema saznanja o tome da je Darko imao neprijatelje!

- Rekla je da njen partner nema neprijatelja i da nije mogla da kaže šta je mogao da bude motiv zločina - saopštili su iz policije, prenose brazilski mediji.

Navodni Slovenac je, kako pišu tamošnji mediji, vodio skroman život, bez posedovanja automobila i živeći u običnom stanu.

Istragom je utvrđeno da Geisler nije radio u Brazilu, odnosno da nije imao stalno zaposlenje.

- Novčanu pomoć dobijao je od stolarske radnje koju njegova porodica poseduje u Sloveniji - ispričala je njegova supruga.

Geisler je, da podsetimo, ubijen 5. januara pred suprugom i četvorogodišnjim sinom u Sao Paolu, a brazlski mediji sa njegovom likvidacijom dovode u vezu hapšenje Hrvata Darka Malića dan kasnije, za koga se ispostavilo da je Brazilac sa lažnim dokumentima. Pravo ime Malića zapravo je Fabijan Kosta Neri.

Foto: X Printscreen/dsds_567

 

Kosta Neri je 6. januara uhapšen u Santosu zbog trgovine drogom, ali podaci sa telefona lažnog Hrvata mogli bi da otkriju da li je Kosta Neri ipak povezan sa likvidacijom Srbina 5. januara, takođe u Santosu.

- U lažnoj dokumentaciji Darka Malića se navodi i da je ona izdata 6. februara 2019. godine, s tim da je 19. jun 2017. godine datum ulaska u Hrvatsku - navode brazilski mediji.

Kako se navodi, Kosta Neri je spavao kad mu je policija upala u stan, a pored lažnog identiteta, oduzeta je 71 vizit karta na ime Darko Malić, tablet, dva mobilna telefona, vagica za precizno merenje i 190 grama hašiša.

Podsetimo, Geislera je napadač sačekao u blizini kuće i pucao mu u leđa u trenutku kada je otvarao kapiju da sa suprugom i sinom uđe u zgradu u kojoj je, prema tvrdnjama komšija, živeo poslednje četiri godine.

Inače, za njim je Crna Gora raspisala poternicu 2014. zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu Andrije Mrdaka, ispred kapije zatvora Spuž u Podgorici. I Mrdak je, kao i Geisler ubijen pred suprugom.

Ostavite komentar