Vesti > Hronika

TROJICA SRBA PRETUKLA LEKARA U NEMAČKOJ! Objavljen i snimak napada!

Medicinska sestra je zadobila modrice lobanje i nalazi se na psihološkom lečenju, a doktor je zadobio povrede lica i crnilo oko

Autor: K1info

04/01/2024 > 19:14

podeli vest:

TROJICA SRBA PRETUKLA LEKARA U NEMAČKOJ! Objavljen i snimak napada!
Foto: Printscreen Tvitter


Trojica Srba napali su lekara i medicinsku sestru u bolnici Sana u Berlinu, pišu nemački mediji.

Na snimku sa nadzorne kamere vidi se kako su 25-godišnji Srbin i njegova dva brata tuku medicinsku sestru (32), a zatim i doktora (42).

I nekoliko dana nakon napada u novogodišnjoj noći, posledice napada su i dalje ozbiljne. Sestra i lekar su i dalje nesposobni za rad i nalaze se na bolovanju.

Medicinska sestra je zadobila modrice lobanje i nalazi se na psihološkom lečenju, a doktor je zadobio povrede lica i crnilo oko.
To što situacija nije dalje eskalirala verovatno je zasluga rođaka još jednog pacijenta, koji je intervenisao.

Navodi se da su pijani napadači nakon kratkog čekanja,"poludeli".

 

 

"Pobićemo vam porodicu. Prerezaćemo vam vrat", vikali su mladići.

Kako je saopštila policija , jedan od trojice Srba, 25-godišnjak imao je ranu koja je krvarila na ruci i dovezen je kolima Hitne pomoći oko 00.45 časova. Nije poznato koliko je vremena prošlo od dolaska u centar za pomoć do napada.

Kako pokazuju snimci, muškarci iz Srbije, iznenada počinju da udaraju medicinsku sestru. Ona udara u zid sobe i ostaje da leži na podu, a onda udaraju lekara koji pokušava da smiri situaciju.

Osoblje bolnice pokušalo je da smiri situaciju do dolaska policije. Policajci su privremeno uhapsili pijani trojac. Svi su privedeni i odvedeni na trežnjenje.

Policija istražuje napade na lekarske službenike, ometanje pružanja pomoći, pretnje i nanošenje teških telesnih povreda.

Ostavite komentar