Vesti > Hronika

OVO JE PROFESOR KOJI JE PRONAĐEN MRTAV NA KOSOVU! Telo nađeno u SUSEDNOM SELU, 300 metara od automobila

Uviđaj je i dalje u toku

Izvor: K1info/kosovo-online.com

Autor: Kristina Jokić

22/12/2023 > 18:10

podeli vest:

OVO JE PROFESOR KOJI JE PRONAĐEN MRTAV NA KOSOVU! Telo nađeno u SUSEDNOM SELU, 300 metara od automobila
Foto: Društvene mreže


Profesor srednje Medicinske škole Ivica Jovanović (54), nestao je juče, a danas je nešto posle 16 časova pronađeno njegovo beživotno telo.

Danas je najpre u susednom selu pronađen njegov automobil. Ubrzo posle toga, nađeno je i njegovo telo. Uviđaj je u toku. 

Jovanović je nestao juče, oko 15 časova, kada je krenuo kod frizera. Porodica je krenula u potragu, pošto se nije vratio kući, dok mu je i telefon poslednji put bio dostupan oko 23 časa.

Foto: Društvene mreže

 

Njegov nestanak je prijavljen istog dana Kosovskoj policiji, ali im je rečeno da je potrebno da prođe 24 sata od nestanka kako bi se policija uključila u pretragu, što su i učinili danas sat vremena pre nego što je pronađeno telo.

- Upravo mi je javljeno da je pronađeno telo Ivice Jovanovića koji je nestao juče oko 15 sati. U potragu se danas nakon 24 sati uključila i Kosovska policija , a njegovo telo pronađeno je na 300 metara od mesta gde je pronađen njegov auto - rekla je predsednica opštine, Tanja Aksić za Kosovo onlajn.

Ivica Jovanović rođen je 1969. godine i bio je ugledni građanin Kosovske Kamenice i dugogodišnji profesor u srednoj Medicinskoj školi u Ropotovu. Više detalja o njegovoj smrti biće poznato nakon istrage koja je u toku.

Ostavite komentar