Vesti > Hronika

UNIŠTENO 1,4 TONE različitih NARKOTIKA u TE Nikola Tesla u Obrenovcu

Zaplenili su ih pripadnici Uprave kriminalističke policije, Službe za borbu protiv droga i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala

Izvor: K1info/Tanjug

16/12/2023 > 15:12

podeli vest:

UNIŠTENO 1,4 TONE različitih NARKOTIKA u TE Nikola Tesla u Obrenovcu
Foto: TANJUG/ OMK MUP REPUBLIKE SRBIJE/ bg


Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) saopštio je danas da je u u Termoelektrani (TE) Nikola Tesla u Obrenovcu uništeno 1,4 tone različitih vrsta narkotika.

Kako se navodi, uništene psihoaktivne supstance su prethodno zaplenili pripadnici Uprave kriminalističke policije - Službe za borbu protiv droga i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, kao i Policijske uprave u Subotici.

 

Dodaje se da su članovi Komisije za praćenje postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci bili predstavnici MUP, ministarstva zdravlja i zaštite životne sredine, kao i Kancelarije za borbu protiv droga Vlade Srbije i Uprave carina.

U saopštenju se naglašava da su ovi narkotici uništeni u organizaciji Komisije za praćenje postupka uništavanja oduzetih psihoaktivnih kontrolisanih supstanci Vlade Srbije u saradnji sa predstavnicima Elektroprivrede Srbije.

 

Ostavite komentar