Vesti > Hronika

Tinejdžerka iz Badovinaca IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Umrla od posledica TEŠKE SAOBRAĆAJKE u kojoj joj je i OTAC STRADAO

Ona je bez vozačke dozvole upravljala automobilom

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

11/12/2023 > 16:59

podeli vest:

Tinejdžerka iz Badovinaca IZGUBILA ŽIVOTNU BITKU! Umrla od posledica TEŠKE SAOBRAĆAJKE u kojoj joj je i OTAC STRADAO
Foto: Tanjug printscreen


Danijela P. (18) iz Badovinaca preminula je u bolnici od teških povreda koje je zadobila u saobraćajnoj nesreći. U nesreći koja se dogodila 15. oktobra u Bogatiću, poginuo je i njen otac Radiša P. (48). 

Devojka je jutros preminula u šabačkoj bolnici, nakon dva meseca borbe za život.

Nesreća se dogodila oko 2.30 časova. Otac i ćerka vraćali su se sa jedne svadbe, kada je on ustupio Danijeli da vozi, iako nije imala položen vozački ispit i dozvolu. Smatrao je da je to bezbednije, jer je on konzumirao alkohol. Na izlasku iz Bogatića automobil je iz nepoznatih razloga sleteo sa puta i udario direktno u drvo.

Otac je izgubio život na licu mesta, a Danijelu je bez svesti, sa povredama glave i grudnog koša, hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića transportovala do bolnice u Šapcu odakle je, pošto joj se zdravstveno stanje pogoršalo, prebačena u Klinički centar u Beogradu.

Lekari su se borili da joj spasu život, ali nije bilo pomaka, pa je iz Kliničkog centra posle izvesnog vremena prebačena u bolnicu u Šapcu.

- Sve vreme je bila u komi, ali su njeni najbliži verovali da će se oporaviti. Odlazili su joj u posetu sestre i majka, lekari su dozvolili u nadi da će se probuditi. Ponekad je, međutim, samo otvorila oči i pustila suzu - ispričao je blizak prijatelj porodice.

U selu su neutešni zbog smrti mlade devojke i tragedije koja je zadesila ovu porodicu koja je pre dva meseca ostala bez oca i supruga Radiše, a sutra će na večni počinak ispratiti i najstariju ćerku Danijelu.

Ostavite komentar