Vesti > Hronika

Oglasila se fabrika iz OBRENOVCA gde je poginuo RADNIK: Ovakav akcident se do sada nije desio

Od povreda zadobijenih u noćašnjoj nezgodi preminuo je muškarac (43), a mladić (22) je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar

Izvor: K1info/kurir.rs

18/10/2023 > 20:56

podeli vest:

Oglasila se fabrika iz OBRENOVCA gde je poginuo RADNIK: Ovakav akcident se do sada nije desio
Foto: RINA


Jedna osoba je preminula od povreda zadobijenih u nesreći u fabrici kod Obrenovca, dok je druga teško povređena.

Od povreda zadobijenih u noćašnjoj nezgodi preminuo je muškarac (43), a mladić (22) je sa teškim povredama prevezen u Urgentni centar.

- U fabrici Mei Ta Europe noćas, 18. oktobra 2023. godine, oko 2 časa posle ponoći dogodio se akcident u proizvodnom pogonu, usled kojeg je naš kolega star 43 godine nastradao, a kolega star 22 godine zadobio povrede i pružena mu je urgentna medicinska pomoć. Na lice mesta je u najkraćem roku stigla medicinska ekipa i ukazana je momentalna pomoć - navodi se u saopštenju kompanije.

Grupacija Mei Ta Europe bavi se proizvodnjom delova za auto industriju i ima pogone u više zemalja, a u Srbiji zapošljava oko 3.000 radnika.

- Sistem rada i tehnologija koja se koristi u celom svetu unutar grupacije je isti, a ovakav akcident se do sada nije desio u drugim zemljama. Na rasvetljavanju ovog slučaja su uključene sve nadležne institucije, a kompanija će učiniti sve da se okolnosti pod kojima se ovaj slučaj desio detaljno ispitaju kako se ovako nešto ne bi ponovilo - navedeno je u saopštenju. 

Ostavite komentar