Vesti > Hronika

PREMINUO MLADIĆ (19) iz Sremske Kamenice koji je u društvu prijatelja pucao sebi u glavu, ovo su DETALJI TRAGEDIJE

U jednom trenutku izvadio je pištolj i kroz smeh prijateljima rekao nešto u stilu "da l' ću da se roknem ili me neće metak"

Izvor: K1info/blic.rs

24/09/2023 > 08:18

podeli vest:

PREMINUO MLADIĆ (19) iz Sremske Kamenice koji je u društvu prijatelja pucao sebi u glavu, ovo su DETALJI TRAGEDIJE
Foto: ATA Images


Mladić S. N. (19) koji je u petak ujutru pronađen sa prostrelnom ranom u glavi u Sremskoj Kamenici, preminuo je sinoć u Kliničkom centru Vojvodine u Novom Sadu. 

Od nesrećnog momka na društvenim mrežama se opraštaju njegovi prijatelji i pripadnici Firme, navijačke grupe FK Vojvodine.

Prema nezvaničnim informacijama, on je bio sa još trojicom prijatelja, vraćali su se sa koncerta i proslave slave mesta Male Gospojine, kada je, kako su ispričali, njihov drug iznenada izvadio pištolj i ispalio sebi hitac u glavu.

- Nije još uvek dovoljno jasno da li je nameravao da izvrši suicid ili je hteo samo da pokaže mladalačku hrabrost, odnosno, ludost - rekao je za medije izvor upoznat sa ovim događajem.

Kada se mladić upucao, pao je na pločnik, a njegovi prijatelji su odmah pozvali Hitnu pomoć i policiju. Nesrećni momak je odmah prevezen u Urgentni centar na reanimaciju, ali ni posle uporne borbe lekara da spasu mladi život, nažalost, u tome nisu uspeli.

- Dokle više ljudi moji, počivaj u miru, druže naš - jedna je od poruka firmaša na društvenim mrežama.

Iako su uz njega bili dobri prijatelji, skoro nerazdvojni od detinjstva, policija je ispitujući sve okolnosti ove tragedije i od njegovih prijatelja uzimala parafinske rukavice. Tako su sa sigurnošću utvrdili da nije niko drugi pucao u mladića, već da je on sam u jednom trenutku izvadio pištolj i kroz smeh im rekao nešto u stilu "da l' ću da se roknem ili me neće metak".

Ostavite komentar