Vesti > Hronika

Belivuk i Miljković izneli PRIMEDBE na iskaze SVEDOKA: Smetale im REČI MAJKE ubijenog Mihajlovića

Sudija je danas izrekla još jednu opomenu Miljkoviću da se primerno ponaša, jer je predložio da se "veštači tužilaštvo"

Izvor: K1info/Tanjug

21/09/2023 > 16:57

podeli vest:

Belivuk i Miljković izneli PRIMEDBE na iskaze SVEDOKA: Smetale im REČI MAJKE ubijenog Mihajlovića
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Vođe organizovane kriminalne grupe Veljko Belivuk i Marko Miljković izneli su danas na suđenju primedbe na iskaze ispitanih svedoka u ovom sudskom postupku.

Miljković je imao primedbu prvo na iskaz svedoka Ivana Z. jer kako kaže svedok nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da se telefonom čuo sa Miljkovićem vezano za automobil koji je prodavao, dodajući da je mogao bilo ko da se predstavi kao on (Miljković).

Majka ubijenog Gorana Mihajlovića, je, kako tvrdi Miljković, iznela drugačije informacje od svedoka Aleksandra N. koji joj je kako je tvrdila on sve ispričao o nestanku njenog sina.

U primedbi na iskaz Mihajlovićeve majke, Miljković je rekao da je ona tvrdila kako je njen sin pošten dok je svedok Aleksandar N. izneo da je Mihajlović više puta nekog prevario za novac ili drogu. 

Miljković je u jednom trenutku pričajući o Mihajloviću rekao da je njegova majka tokom iskaza rekla "da je skot on bi bio živ" na šta je Miljković dodao " ja ne znam da li je skot ili nije, ali znam da je živ".

Zatim je Miljković pričajući o iskazu svedoka oštećenog I.S. kojeg su prema optužnici priapdnici ove grupe držali na stadionu FK Partizan tri dana gde su ga tukli, mučili i silovali, rekao da on "nije u vinklu".

Posle Miljkovića i Belivuk je izneo primedbe na iskaz svedoka Aleksandra N. 

Sudija je danas izrekla još jednu opomenu Miljkoviću da se primerno ponaša, jer je predložio da se "veštači tužilaštvo".

Ivan Ninić punomoćnik oštećene majke ubijenog Gorana Mihajlovića, dostavio je sudu medicinsku dokumentaciju kao dokaz da je Mihajlović za vreme ubistva Davorina Baltića bio na operaciji i jedva se kretao kasnije, te nije mogao on da učestvuje u Baltićem ubistvu.

Okrivljeni-saradnik Nikola Spasojević je ranije tokom svog izlaganja rekao da je Mihajlović učestvovao u Baltićevom ubistvu.

Određena je pauza nakon koje sledi čitanje pisanih dokaza.
   
 

Ostavite komentar