Vesti > Hronika

POLICIJA IDENTIFIKOVALA UBICU sa Paga, otkriveno KO JE PUCAO u "škaljarca"

Goran Vlaović, za kog se sumnja da je pripadnik crnogorskog kriminalnog škaljarskog klana, ubijen je jutros na ostrvu Pag gde je letovao

Autor: Novosti

25/08/2022 > 20:45

podeli vest:

POLICIJA IDENTIFIKOVALA UBICU sa Paga, otkriveno KO JE PUCAO u "škaljarca"
Foto: Tanjug/Hina/ Zvonko Kucelin


Vlaović je likvidiran ispred jednog noćnog kluba na Pagu, a prema nezvaničnim informacijama ubica je D. T. (28) iz Kragujevca.

Sigurnosne kamere su uhvatile momenat kada Kragujevčanin sa belim kačketom na glavi prilazi dvojici muškaraca i jednom puca u glavu iz neposredne blizine.

Ubica je iskoristio opšti metež koji je usledio posle pucnja i krenuo da beđi, ali se, kako se vidi pri kraju snimka, ubrzo vraća na mesto zločina da bi proverio da li je likvidacija uspela.

Odmah kako je uhapšen porodica je angažovana advokata Vinka Gulušiju koji je izjavio da će se Tanasković braniti ćutanjem.

Kako se sumnja da je reč o mafijaškom obračunu angažovane su i bezbednosne službe Hrvatske, koje treba da utvrde kako se moglo da dogodi da danima na Pagu borave pripadnici raznih zločinačkih klanova, a da ne budu identifikovani.

Pretpostablja se da je i likvidacija Gorana Vlaovića nastavak sukoba raznih klanova koji traju godinama, a neki od pripadnika tih mafijaških skupina koriste i hrvatski pasoš.

 

Ostavite komentar