Vesti > Hronika

UŽAS u Novom Sadu: Tela MUŽA i ŽENE pronađena u ŠAHTU

Bračni par nema zajedničku decu, ali imaju iz prvih brakova, sina i ćerku

Izvor: K1info/kurir.rs

23/06/2023 > 16:40

podeli vest:

UŽAS u Novom Sadu: Tela MUŽA i ŽENE pronađena u ŠAHTU
Foto: Youtube PrintScreen/Ariljski zapisi


Bračni par Radivoje (68) i Smiljka (65) iz Novog Sada, tragično su nastradali, najverovatnije od strujnog udara, kada su ušli u šaht hidrofora u svom dvorištu, a njihov unuk našao je njihova tela jedno preko drugog, otkriva izvor za medije upoznat sa slučajem.

Tragedija se dogodila danas oko 15 časova u novosadskom naselju Veternik, kada su bračni drugovi jedno za drugim ušli u šaht, gde su i stradali.

- Čuli smo policiju i vatrogasce sa sirenama, i isprva smo mislili da se zapalila radionica koja se nalazi do njihove kuće. Uplašili smo se jer je tu firma za stolariju, ali kad smo se približili videli smo da se sve vrti oko šahta kuće naših dragih komšija - kaže jedan od stanara ulice u Veterniku.

On je dodao i da se sumnja da je u šaht prvo ušao Radivoje, a kada je počela da ga trese struja, Smiljka je ušla kako bi mu pomogla i tako su tragično okončali živote.

- Šokirali smo se kad smo čuli da su Radivoje i Smiljka umrli. Saznali smo da se na video-zapisima sa kamera vidi kako prvo u šaht ulazi Radivoje, a za njim i Smiljka. Nažalost, ne vidi se kako iz njega izlaze. Udarila ih je struja.

Kako dalje navode komšije bračni par nema zajedničku decu, ali imaju iz prvih brakova, sina i ćerku.

- Oni su divne komšije, tako prijatnji ljudi, zaista je bilo divno provoditi vreme s njima. Bili su onako baš srećni, imaju i unučad i čuli smo da ih je baš unuk zatekao u takvom stanju - kažu žitelji ovog kraja i dodaju:

- Radivoje je policajac u penziji, dok je Smiljka domaćica. Lepo su vodili domaćinstvo i bili ljudi i prijatelji za poželeti, šta im se dogodilo tačno dole i kako je došlo do strujnog udara utvrdiće istraga.

Tela su poslata na obdukiju.

- Prvo je morala da se isključi struja u celom kvartu, da bi im se uopšte prišlo i pokušalo da se pomogne. Nažalost, već je bilo kasno i oni su bili jedno preko drugog u šahti - rekao je izvor iz istrage.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar