Vesti > Hronika

UHAPŠEN UJAK masovnog ubice iz Mladenovca: Imao nelegalno ORUŽJE

Određeno je zadržavanje od 48 sati, priveden je u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se odnose na poreklo oružja kojim je počinjen masakr

Izvor: K1info/Tanjug

25/05/2023 > 09:55

podeli vest:

UHAPŠEN UJAK masovnog ubice iz Mladenovca: Imao nelegalno ORUŽJE
Foto: Shutterstock


Po nalogu Višeg javnog tužilastva u Smederevu, uhapšen je G.G. (49) iz Kragujevca, ujak U.B. koji se sumnjiči da je ubio osam, a ranio 12 osoba u okolini Mladenovca.

Osumnjičenom G.G. je određeno zadržavanje od 48 sati zbog sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, saopštilo je Više javno tužilaštvo u Smederevu.

G.G. je uhapšen nakon zajedničkog rada Višeg javnog tužilašva u Smederevu i Službe za borbu protiv organizovanog kriminala Uprave kriminalističke policije MUP-a.

On je uhapšen na osnovu novih činjenica utvrđenih u istrazi koja je u toku protiv U.B. i njegovog oca R.B, u cilju utvrđivanja i razjašnjavanja svih okolnosti koje se odnose na poreklo oružja kojim je okrivljeni U.B. izvršio krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

G.G. će uz krivičnu prijavu biti doveden na saslušanje u prostorije Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

U.B. se sumnjiči za krivična dela teško ubistvo, nedozvoljena proizvodna, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materia, otmica i neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar