Vesti > Hronika

Predao se muškarac koji je PRETIO BOMBOM: Kraj drame u VETERNIKU

Prema nezvaničnim saznanjima, M. R. je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati

Izvor: K1info/Tanjug

20/04/2023 > 08:18

podeli vest:

Predao se muškarac koji je PRETIO BOMBOM: Kraj drame u VETERNIKU
Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović


M. R, koji se u sredu uveče zatvorio u kući u novosadskom naselju Veternik preteći da će se razneti bombom predao se danas policiji, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Policija je pronašla i bombu kojom je on pretio da će se razneti.

Podsetimo,  M. R. od sinoć je bio u radionici-garaži u Ulica Katice Rajčić u Veterniku preteći da će aktivirati bombu.

Policija je proteklih sati pregovarala sa njim kako bi odložio oružje. Ulica je zatvorena. Tokom cele noći dežuralo je nekoliko ekipa policije, kao i Hitna pomoć i vatrogasci. U međuvremenu je kako mediji saznaju, došlo i do smene policije.

Prema nezvaničnim informacijma, M. R. preti samoubistvom zbog neraščišćenih imovinskih odnosa.

Navodno, reč je o imućanom čoveku starosti oko 55 godina. Celog života radio je u Nemačkoj, a nedavno je navodno ostao bez velike količine novca. Kruže priče da je novac pozajmio jednom prijatelju, koji sad pare ne želi da mu vrati.

Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović

 

Prema nezvaničnim saznanjima, novac je dao bez priznanice i ikakvog potpisa i sada ima problem da pozajmljeni novac dobije natrag. Sumnja se da se upravo zbog toga odlučio na ovako dramatičan potez.

Komšije nam kažu da u kući preko puta imanja na kom se odvija drama, živi majka nesrećnog čoveka.

- Majka živi u kući prekoputa ovog placa. Znamo da je radio u Nemačkoj čitav vek i da se razveo pre nekoliko godina. Pričalo se da je hteo da pokrene biznis sa prodajom automobila, to je ono što znamo - rekle su komšije.

Policija je još pre nekoliko sati blokirala ulaz u ulicu i u ovom trenutku nije poznato da li su pregovarački timovi uspeli da stupe u kontakt sa muškarcem.

 

Ostavite komentar