Vesti > Hronika

Maloletnici SA POLICIJSKOG PARKINGA ukrali MOTORCIKLE - i to svoje

Policajci su u četvrtak ujutro primetili da je presečen deo ograde na policijskom parkingu i tada je utvrđeno da nedostaju četiri dvotočkaš

Izvor: K1info/informer.rs

14/04/2023 > 15:47

podeli vest:

Maloletnici SA POLICIJSKOG PARKINGA ukrali MOTORCIKLE - i to svoje
Foto: Pixabay.com


Pripadnici Policijske uprave u Novom Pazaru identifikovali su i priveli pet maloletnika koji su osumnjičeni da su u sredu uveče sa policijskog parkinga otuđili četiri motorcikla koja su im policajci ranije oduzeli. Maloletnici su saslušani zbog sumnje da su izvršili tešku krađu.

Kako Informer saznaje, policajci su u četvrtak ujutro primetili da je presečen deo ograde na policijskom parkingu i tada je utvrđeno da nedostaju četiri dvotočkaša.

Operativnim radom policija je istog dana otkrila počinioce krađe koje je privela.

- Nedavno su pripadnici policije u Novom Pazaru od tih maloletnika oduzeli motore koji su bili tehnički neispravni, nebezbedni i neregistrovani. Reč je o motorima manje kubikaže. Oni su, zatim, u sredu uveče odvalili deo ograde sa parkinga odakle su se sa motorima udaljili u nepoznatom pravcu ali su ubrzo pronađeni i privedeni - kazao je za Informer izvor iz istrage.

Protiv osumnjičenih maloletnika biće podnete odgovarajuće prijave. Na policijskom parkingu, koji se nalazi iza policijske zgrade, parkirana su oduzeta motorna vozila. 

 

 

 

Ostavite komentar