Vesti > Hronika

Pucao u Ranka ESKOBARA, pa prišao da ga "OVERI": Ubistvo na benzinskoj pumpi

Ime žrtve spominjalo se u javnosti u kontekstu vlasnika "blinde", koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića

Izvor: K1info/nova.rs

09/03/2023 > 13:08

podeli vest:

Pucao u Ranka ESKOBARA, pa prišao da ga "OVERI": Ubistvo na benzinskoj pumpi
Foto: Tanjug/Zoran Žestić


Ranko Radošević (55), zvani Eskobar, ubijen je danas u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju, a policija traga za napadačima.

Pucnjava se dogodila oko 11 časova, a prema nezvaničnim saznanjima, napadač je ispalio hice u Ranka, a potom mu prišao i iz neposredne blizine pucao u njega. 

Ubijeni Radošević je odranije poznat policiji koji se, pored ostalog, bavio prodajom blindiranih automobila. 

Njegovo ime spominjalo se u javnosti, u kontekstu vlasnika jednog takvog automobila, koji je pronađen u garaži Marka Miljkovića, desne ruke Veljka Belivuka. U javnosti je poznat još i kao „Ranko Eskobar“, a poreklom je iz Crne Gore.

Pucnjava se dogodila u kafiću, kada je napadač ispalio hice u žrtvu. Ubijeni Ranko je potom pao, a napadač mu je prišao i pucao u njega.

Foto: YouTube screenshot

 

Jedan od svedoka ispričao je kako je došlo do napada.

- Stalan sam gost ovde, ušao sam i seo za sto, i video prijatelja koji je bio okrenut ka vratima kafića da se bacio na pod. Onda sam ja zalegao iza fotelje, nisam znao koga napadaju, da se zaštitim od metaka. Posle sam samo video siluete kako odlaze - rekao je jedan od očevidaca.

Podsetimo, nešto posle pucnjave pronađen je zapaljeni automobil na Petlovom brdu. Sumnja se da su ga koristili napadači na Radoševića.

 

Ostavite komentar