Vesti > Hronika

STRAVA u Mirijevu: AUTOMOBIL sam krenuo, uleteo u park pun DECE

Na lice mesta izašla je policija

Izvor: K1info/euronews.rs

19/02/2023 > 16:04

podeli vest:

STRAVA u Mirijevu: AUTOMOBIL sam krenuo, uleteo u park pun DECE
Foto: K1info


U parku kod Pošte u Mirijevu pukom srećom izbegnuta je tragedija, kada je jedan automobil uleteo u park, udario u kiosk i tu se zaustavio.

Incident se dogodio oko 15 časova, kada je u parku i na šetalištu bilo dosta ljudi, posebno dece. Na lice mesta izašla je policija.

Foto: K1info

 

Naime, vozač "pežoa" parkirao je vozilo na padini i najverovatnije nije podigao ručnu kočnicu - automobil je krenuo, naglo dobio ubrzanje i udario u kućicu sa kokicama koja se nalazila na šetalištu.

Radnica kioska u koji je udario aumobil, Muamera S. (50), nije tražila lekarsku pomoć, dok je u neposrednoj blizini mesta gde se vozilo zaustavilo nalazila devojčica L. R. (4), koja je iz preventivnih razloga prevezena u Institut za majku i dete.

Prema nekim navodima medija, roditelji su naveli da je devojčica povređena, dok je prema drugim ona na dijagnostici i navodno nisu konstatovane povrede. 

- Šetala sam sa sinom kroz park, kada je bukvalno pored mene projurio automobil bez vozača. Ljudi su vrištali i bežali, nastala je opšta pometnja - rekla je jedna od majki koja je bila na licu mesta.

Vlasnica vozila navodno je Ana V. (26), koja je i došla do svog vozila posle incidenta. Pretpostavka je, kao što je već navedeno, da se vozilo sjurilo niz šetalište i uletelo u park jer nije bila podignuta ručna kočnica.

 

Ostavite komentar