Vesti > Hronika

Smrt DVE SESTRE na Bežaniji: Komšije TVRDE da je reč o dvostrukom UBISTVU

Nesrećne žene su zajedno živele pet godina

Izvor: K1info/blic.rs

21/01/2023 > 22:49

podeli vest:

Smrt DVE SESTRE na Bežaniji: Komšije TVRDE da je reč o dvostrukom UBISTVU
Foto: TANJUG/MILOŠ MILIVOJEVIĆ/nr


Komšije sa Bežanijske kose koje su poznavale dve sestre koje su pronađene mrtve, ispričale su šta se dešavalo u periodu oko Božića. Sestre Jelisaveta Đ. (76) i Gordana Đ. (78) pronađene su danas mrtve u svom stanu na Bežanijskoj kosi, a prema  nepotvrđenim informacijama, radi se o dvostrukom ubistvu.

Dve sestre živele su zajedno pet godina, a prema rečima prve komšinice Jelice G., Jelisaveta i ona su bile veoma bliske. Jelica je ispričala da je policija sa njom obavila razgovor.

- Ne mogu mnogo da govorim jer je istraga u toku. Sad sam išla da pomažem istrazi, imam neka saznanja jer smo bile dosta bliske. Znam ko je dolazio u njen stan, znam, ali ne mogu da govorim. Izgleda da je ubistvo u pitanju -  ispričala je za Blic prva Jelisavetina komšinica i najbliskija prijateljica.

Kako je dodala, ona nije ušla u stan, ali je od policije čula da je prizor zatečen unutra bio stravičan. Jelica je ispričala da je ona ta koja je alarmirala komšije da se provali u stan.

- Ja sam insistirala da zovemo. Zvali smo policiju - oni su rekli da ne smeju da razvaljuju, ali da možemo mi sa dva svedoka. Rekla sam da razvalimo, pa ako je sve u redu platićemo bravu. I tako danima. Poslednji put sam je videla 6-7. januara, donela mi je bundevaru. Imala sam goste, imala sam puno ljudi u kući. Kasnije vidim nema je, nema je i onda sam počela da alarmiram. Neke komšije su govorile da su otputovale, ja sam imala tu crnu slutnju - priča Jelica.

 

Foto: Tanjug/Tara Radovanović

 

Ona je istakla i da je od policije čula da je u pitanju dvostruko ubistvo, a ne ubistvo i samoubistvo kako se navodilo.

- Sestra živi za njom pet godina. Jelisaveta je bila depresivna, ja sam mislila da je ona sebi prekratila muke, sebi i sestri, ali kažu da je ubistvo - dodala je komšinica.

Videli mlađeg muškarca

Još jedna komšinica, koja je takođe dala iskaz policiji, rekla je da se Jelisaveta lečila od duševnih bolesti.

- Pila je lekove. Nije imala kosu, nosila je periku nekad, nekad ne. Tamo negde oko Božića videla sam da mlađi muškarac oko 30 godina, smeđe kose, ulazi u njen stan... Videla sam ga samo s leđa, ali videla sam Jelisavetu da mu je otvorila vrata, bila je sređena, nosila je periku, i pustila ga unutra - kratko je rekla druga komšinica.

I drugi komšija je ispričao da nije znao da sestra živi sa njom, a da joj je muž preminuo.

- Poznavao sam ovu sestru koja živi tu u stanu u zgradi. Poslednji put sam je video u prolazu pre nekih 15-20 dana. Bila je super žena, odlična. Bila je sama kako ja znam, ostalo ne znam, sestru nisam poznavao. Muž je umro pre nekih dve godine - bio je kratak sagovornik beogradskog lista.

 

Ostavite komentar