Vesti > Hronika

Policija ga traži zbog IVANINOG UBISTVA, a Jetmir "NE ZNA" o čemu se radi

Šta je sa vama ljudi, dokoni ste više, poručio je on novinarki

Izvor: K1info/blic.rs

13/01/2023 > 16:51

podeli vest:

Policija ga traži zbog IVANINOG UBISTVA,  a Jetmir "NE ZNA" o čemu se radi
Foto: Tanjug/Nenad Mihajlović/bg


Jetmir G. koji je zvanično osumnjičen za ubistvo Ivane Krivokapić (26) i danas je, nakon što je Više javno tužilaštvo zatražilo izdavanje poternice za njim, nastavio da se ponaša sasvim opušteno iako mu svakog trenutka preti hapšenje.

Pa tako, ovaj muškarac nastavlja da odgovara na poruke na društvenim mrežama i pravi se lud na činjenicu da ga srpska policija uveliko traži!

Jetmir je od Ivaninog ubistva sve vreme aktivan na društvenim mrežama. Redovno kači patetične statuse u kojima glumi ožalošćenog "prijatelja", a sve vreme uredno odgovara i na poruke koje mu stižu na Fejsbuk, piše Blic.

Od prve informacije da je osumnjičen, do zvaničnog saopštenja Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koje je saopštilo da traži da se raspiše poternica za njim, Jetmir je novinarki "Blica" odgovorio na svaku poruku i sramno pokušavao da se napravi "lud" na optužbe.

Poruke prenosimo u celosti.

Odmah po saopštenju Višeg javnog tužilaštva da je Jetmir zvanično osumnjičen novinarka "Blica" pisala je osumnjičenom Jetmiru G., "da li će se javiti policiji", na šta smo dobili sarkastičan odgovor:

- Jedino da prespavam tamo - napisao je on, pa dodao:

- Niko me ne traži, šta je sa vama ljudi dokoni ste više. Pozdrav.

Na poruke nam je i odgovarao dva dana ranije, kada je Blic dobio nezvanično saznanje da je upravo on osumnjičen. On se u porukama koje nam je slao pravdao da nije kriv, a na pitanje "da li će se javiti policiji"? Jetmir G. ubedljivo je odgovarao:

- Naravno, ja sam se javio policiji ujutru. Obavili smo razgovor, dao sam izjavu i kada sam se pojavio rekao sam da me tražite, svi su bili u fazonu ko te traži? - napisao je tada on i i zapretio da će tužiti medije, ali i ljude koji "mu prete".

Ostavite komentar