Vesti > Društvo

SRPSKI PONOS! Vučić primio decu iz Srpske, regiona...sa KIM, iz dijaspore: "Veliko vam hvala za ljubav prema Srbiji"

Predsednik Vučić je decu ugostio u Palati Srbija.

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

05/07/2024 > 13:15

podeli vest:

SRPSKI PONOS! Vučić primio decu iz Srpske, regiona...sa KIM, iz dijaspore: "Veliko vam hvala za ljubav prema Srbiji"
Foto: Printscreen TV Pink


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić primio je u posetu decu srpske nacionalnosti iz regiona i dijaspore.

Predsednik Vučić je decu ugostio u Palati Srbija.

- Mnogo vam hvala što ste danas ovde. Hvala vam za svaki vaš osmeh, svu radost koju ste doneli u Palatu Srbije. Siguran sam da su ljudi u Velikom Gradištu veliki domaćini, ali verujem da vam se ipak Beograd najviše sviđa...

- Ponosan sam na to što možemo danas da vas ugostimo. Ovde imamo decu iz KiM, istoka Srbije, različitih delova zemlje, ali i decu iz Republike Srpske, BiH, Severne Makedonije, Velike Britanije, Austrije, Norveške, Nemačke...

 

- Hvala vam svima što ste danas ovde, što volite svoju Srbiju, bez obzira da li živite ovde ili ne - poručio je predsednik.

- Deca koja odrastaju u inostranstvu na mnogo načina doprinose svojoj zemlji. Vi ste ti koji na svakom mestu širite istinu o Srbiji i mnogo doprinosite tome - kazao je Vučić koji je Dučićevim rečima poželeo dobrodošlicu deci.

 

- Srpski narod podario je divove nauke. Sve nas vezuju naši običaji, jezik, pripadnost istom narodu - rekao je Vučić.

- Vi ste svi iz dobrih kuća, ponosni smo na vas. Drago mi je što ovde, kod vaše kuće u Beogradu, imate priliku da se družite sa vašim vršnjacima, da ćete obići mnoga mesta u Srbiji. Pre svega, hoću da vam kažem veliko hvala za ljubav - istakao je predsednik i obećao pet karata za Lil, za utakmicu naše košarkaške reprezentacije.

- Za nas je najveće čudo da nastavite da volite svoju Srbiju, da se borite za nju. Beskrajno vam hvala, lepo se provedite danas u Beogradu. Svake godine da se na ovakav način skupljamo. Hvala još jednom, živela Srbija - poručio je predsednik Vučić.

 


 

Ostavite komentar